Bolest na spánku. Je to kvůli zubu?

siima12
18. lis 2020

Zdravím všechny co jsou tady. Vím že se to sem moc nehodí, ale nemáte někdo zkušenost? Vím jsem trochu lajdák chtěla jsem si dojít k zubaři skrz kaz na zubu. Bolel mě nehorázně ale když jsem si vzala prášek tak to bylo v pohodě. Ale v pátek 13.11 mě v práci chytl zub v právo nahoře v zádu, bylo to až neúnosné vzala jsem si prášek a řekla jen co to půjde půjdu k zubaři. Ale od soboty mě začlo bolet jakoby u spánku a trvá to do teď. Není to vyloženě bolest ale takový tlak a občas to zabolí. Ibalgin mi nepomáhá. A když se koukám na dásně na hoře tak to mám kolem toho zubu nateklé. Myslíte si že to je skrz zub? Zítra ráno jedu k zubaři. Děkuji vám předem za odpovědi

eleanora84
18. lis 2020

To bude chyceny nějaký nerv od toho zubů... Já jak měla kaz a občas mě zub pobolival, tak mě bolelo i lico az k uchu to vystrelovalo... Ono to je všechno propojené..

amazonkajanik
18. lis 2020

@siima12 může to být od zubu. Mě to jednou střílelo do oka...

siima12
autor
18. lis 2020

Zítra tam mažu. Mám to nateklé kolem zubu ale nebolí mě to. Nejvíc mě teď štve u toho spánku. Ani prášky nezabírají. Děkuji vám moc za odpovědi ☺️

maja2021
Autor odpověď smazal
Zobraz
maja2021
28. lis 2022

@siima12 Dobrý den, mohu se zeptat, jak jste tenkrát dopadla? Co to způsobilo? Mám teď to samé. 😔 A žádný prášek nepomáhá, ten tlak je hrozný

siima12
autor
29. lis 2022

@maja2021 je to trojklany nerv nebo jak se to jmenuje. Proto ta bolest na spánku. Šla jsem k zubaři a byl klid😊 určitě se objednejte

maja2021
29. lis 2022

@siima12 Děkuji za odpověď 🙂A to byl zub nějak zkažený, že to způsoboval? Museli ho odstranit?

siima12
autor
29. lis 2022

@maja2021 já už si to nepamatuji, ale zub byl špatný

amazonkajanik
29. lis 2022

@siima12
@maja2021 trojklanný nerv může bolet i od nastydnutí, nebo po tlaku, který působil zánět v zubu, ale trvá, než se to srovná. Mě vytrhli sedmičku a ještě půl roku po jsem se nemohla pořádně najíst, bolelo otevření úst, natož pokus silněji žvýkat...