Ahoj holky, jdu za Vámi s prosbou. Už nekolikaty den mě bolí na levé straně v odbrisku, přijde mi to jako vajecnik. První den jsem nemohla vstát ani z postele jaká to byla bolest, pak to ustálí a za dva dny znovu. Jenže to bylo v den ovu, tak jsem to přirovnala k tomu, protože občas mám ovu dost bolestivou. No a teď tři dny mě to jen pobolivá občas pro chůzi cítím lehkou bolest stydké kosti .. ale nejhorší bylo rano když jsem šla na záchod a na toaletním papíře čistá krev. Objednala jsem se na gyndu a zítra tam mám přijít. Jen by mě zajímalo zda měl někdo něco podobného a co to bylo? Napadla mě cysta nebo tak něco 🤷♀️🙈
@pajushka1 moc dekuji za odpověď , za dvě hodiny tak jdu, tak uvidíme co to tedy je 🙈😏
@tygrpotapec ahoj, tak co to tedy bylo. Mám něco podobného:(
@anonymni123kj123 Ahoj , tak mám zánět levého vaječníku 😞
@tygrpotapec je to mě moc mrzí:( ať si brzy fit ;((
@anonymni123kj123 no taky v to doufám , bála jsem se cysty … a je to zánět .. a ty jsi s tím někde už byla ? Nebo se teprve chystáš? 😬
@tygrpotapec já právě mám cysty:( a nejspíš endometriozu:( takže me čeká laparoskopie 😞 a mám pcos:(
@anonymni123kj123 no to si děláš srandu 😞 to snad ne … a děti už mas? 😞
@tygrpotapec bohužel nemám:( a to jsem po hodgkinovi:( teď do toho tohle.. pořad věřím ze to půjde, a když ne tak jdeme do caru:(
@anonymni123kj123 to mě mrzí 😞 my se taky o naše první snažíme už přes dva roky.. těhotenství stále nikde a jen samé zdravotní problémy ..:/
Snad budeš brzo v pořádku a podaří se mimi ❤️
@tygrpotapec ty Jo:( vy se taky snažíte už dlouho:( mám to úplně stejně:( ale já věřím ze to půjde. Jednou to přeci přijít musí ne?:( moc ti přeji hodně štěstí a hlavně zdraví a ať mas brzy na testu dvě // ❤️
@anonymni123kj123 to i já tobě ❤️ Ozvi se až se to povede ❤️
@tygrpotapec ty se taky ozvi ❤️
@anonymni123kj123 😘 Anoo ❤️
@tygrpotapec ahojky,klidně to cysta být může. Já tohle zažila před pár měsíci, tchyně mi musela dovést od auta až do ordinace,nemohla jsem skoro chodit. Nakonec se ukázalo že cysta praskla..