Ahoj holky, mám problém s kotníkem a zajímalo by mě, jestli někdo něco takového měl a oč jde. Je to cca 14 co jsem byla běhat, druhý den mě pak trochu bolel právě kotník ale za dva dny to přešlo, jak kdyby nic. A teď se mi z ničeho nic objevila zas bolest ale přichází hlavně v noci, když je noha v klidu, dnes to bylo ještě horší než noc před tím, tepe mě v něm, nateklý není a bolest se mi táhne jakoby směrem do lýtka. Jak kdyby šlacha, nebo nevím. Prosím, máte zkušenost?
@anetlask - tipuju spíš šlachy...Pokud propneš nohu a pak jakoby přitáhneš špičku k holeni, tak pokud se objeví prudká bolest v lýtku...budou to spíš šlachy....
@anetlask pro jistotu zajdi k dr.... Me dela neco podobneho, akorat teda ja jsem si ho zvrtla a nemohla na nej ani stoupnout, ale mala mela 4 mesice, tak jsem nikde nesla, vse dobre a po skoro roce me zacal bolet, nejdriv me bolel k prstum i lytku a dnes uz spise kolem kotnika.... Sla jsem k dr a ta me rekla, ze uz ani na ortopedii s tim nic neudelaji a muzeme zkusit ultrazvuk jestli pomuze...... Asi bych se sla informovat aby tam pak neco nebylo spatne.... Jistota je jistota