Ahoj všem,už pár dní mě povilívalo koleno a dnes to je extrém ta bolest.Nevíte co pomůže?Bolí to i vzadu i nad kolenem.Děkuji
kamaradku take bolelo, sla k dr a urvany meniskus---operace. . Nechci te strasit ale pokud to neni bolest ze ses nekde bouchla, muze byt enco zavaznejsiho a na to ti zadne masti nepomuzou. Trrba tam mas jen vodu nebo tak neco
@berenika39 jeste jsem nebyla u doktora
@hanka_12345 a ta voda se pozna jen z ultrazvuku?Dnes jsou velky objednavaci cekaci doby
U nás má ortoped pro akutní případy vyhrazenou dobu vždycky ráno. Holt si to tam člověk vysedi.Takže si zjisti, jak je to u vás a skoč tam nebo zavolej nebo na ambulanci do nemocnice. Tady ti nikdo neporadí. A jestli je bolest extrém tak asi není na co čekat.
Diagnostika vody v koleni začíná důkladným lékařským vyšetřením, které zahrnuje anamnézu a pohmatovou kontrolu kolene. Lékař může rovněž nařídit zobrazovací testy, jako jsou rentgen, ultrazvuk nebo magnetická rezonance (MRI), aby lépe zhodnotil stav kolenního kloubu a identifikoval možné příčiny nahromadění tekutiny.
Tak jsem měla vodu v koleni a vysáli ji.A za jak dlouho budu moci chodit atd?
no vidis to 🙂 juj tak to nevim ja to nikdy nemela, ani nikdo v mem okoli. Teda babicka to mivala ale to jsem byla mala uz nevim. Nerekl ti doktor co a jak?
Mi se ulevilo hned po odsati,ale tak týden i dyl jsem cítila lehkou bolest
Lékař říkal co?