Bolest kolene. Co by to mohlo být?

anonymni123kj123
24. říj 2024

Ahoj, už páty den mě bolí koleno, i docela natéká. Při chůzi citim ze je “vetsi” a ze se mi hure jde. U dr jsem samozrjeme byla, pry jsem si s nim hnula.. Podotykam ze me koleno zacalo bolet v noci, takze tezko rict z ceho me boli. Každopádně mi rekl, at se setrim a cau, coz s 2 malyma detma nejde. Mohl by mi nekdo poradit co by to mohlo byt, prosim. Zitra si k dr zase dojdu. Posilam foto, je to to leve. Vidite to take?

klokanka31
24. říj 2024

@anonymni123kj123 Ani jsi nemusela psát které to je, na první pohled je to vidět. Být tebou tak hned zítra na ortopedii.

anonymni123kj123
autor
24. říj 2024

@klokanka31 no asi jo, doufala jsem že to splaskne.. nemohla by to být voda v koleni? Ač to teda natýká víc nad kolenem.. 🤷‍♀️

klokanka31
24. říj 2024

@anonymni123kj123 Tak to bohužel nevím, já nikdy vodu v koleni neměla ani neviděla...Ale určitě se nenech odbýt že to nic není.

anonymni123kj123
autor
25. říj 2024

@klokanka31 no tak ted jsem se v noci vzbudila k detem a citim ze me boli uz i lytko.. taková zvláštnost bolest, doufam ze to nic neni.. mam strach ze by to mohla byt rako**** tu jsem bohuzel měla v roce 2017, ale snad ne.

eliss232
25. říj 2024

Myslím si, že už jsi měla jít s tímto na ortopedii. Není to legrace, tady ti nikdo přesně nebude umět říct, z čeho to máš, proč se ti to děje.

dashyyy
25. říj 2024

@anonymni123kj123 určitě ortopedie a klidně podle fotky bych řekla, že tam vodu máš.. když si to nateklé zmáčkneš, tak to poznáš, že se to tak jako přelívá, zůstane tam bílý otisk prstu.. určitě jdi, aby se ti nerozjel třeba zánět, to je v koleni pak klidně na půl roku klidová léčba.. mám po třech operacích s kolenem jsem si fakt užila