Od porodu mě bolí kolena. Dcera bude mít už 8 měsíců a stále se to nejlepší. Nejhorší je jit do dřepu. Může to být kojením? Měla jste některá? Co pomohlo? Děkuji za rady ☺️
Asi jo, ja to mam taky po porodu ale kojim 2 a pul roku a stejne ta bolest proste obcas prijde. Ted zrovna tejden bolesti a preslo to. Mne boli z 95 % jen leve. Asi by to chtelo kolagen.
Zdravím, mě hodně bolely první půlrok ale u mne to bylo nejspíš tím, ze jsem při kojeni seděla v Tureckem sedu a ze zacatku kojila o sto sest🤷🏻♀️Malé je teď 14 měsíců a už je to milionkrát lepsi👍
@gbp Mě bolela kolena a kotniky behem celeho kojeni, je to lepsi az ted, co mesic a pul nekojim. Nemohla jsem ani lezet na boku a dát kolena k sobě, musela jsem si to vzdy vypodlozit perinou. Klouby se ozyvaly hlavne, kdyz jsem si lehla, pres den jsem to tolik nepocitovala. Brala jsem Caltrate, docetla jsem se o tom v nejake diskuzi, ale jak rikam, zlepsilo se to az po ukonceni kojeni.
Mě bolely kolena jen od nadváhy
Mě bolely lokty... Pomohly větší dávky vápníku (tuším že jsem brala Calcifer jednou nebo dvakrát denně... Volně prodejné v lékárně. Sedlo si to do dvou měsíců.)
Já trpěla během po porodu silenejma bolestma kolenou taky a vůbec nechápu co to jako bylo. Půl roku po porodu to pak z ničeho nic přešlo
Ona i ta kolena dostavaji zabrat jak je clovek najednou mnohem vice v podrepu, nebo vylozene kleci. Ja mam regulerni mozoly co mame maleho 😀
Jinak to kojeni tomu urcite neprida.
@gbp Stava se to. Tady k tomu najdete celou diskuzi. https://www.emimino.cz/diskuse/bolest-kolen-pul...