Ahoj maminky, hledám na netu a nenacházím nic co by mě uklidnilo. Mám 10 dní po porodu a asi 3 dny mě na dotek bolí klitoris a jeho okolí, Je to takový divný tlak, když jdu do sprchy, je to o dost lepší, necítím skoro nic. Když na to nesahám tak to cítím jen malinko, ale při doteku prostě bolí. Kdybych byla chlap, řekla bych, že se musím "vyprázdnit" :D Neměla ste to taky nějaká? Vím, že je po porodu ještě brzy, ale čekala jsem, že se budu spíš hojit, než že mě bude přibývat bolesti. Děkuji za odpovědi 🙂
Taky me to trápilo, to přejde, nebojte ;) jsem skoro 3 měsíce po porodu a občas se to jeste ozve. Tak nezoufejte ;)
Tak mě nebolí jen klitoris, mě tam bolí děsivě všechno. PO 38 hodinách kontrakcí dostaly svaly zabrat a mám pocit, že některé teprve teď objevuji. Bolí to strašně, jen v klidu je to lepší, ale s prckem toho moc nenaležím:(
Kdyby jenom klitoris. Mě to bolelo až po paty. 😅
@nurmisur mam uplne to same :/ zrovna se take desim a premyslim zda nejit k dr. Obrovsky tlak kolem klitorisu..hlavne kdyz stojim. Na wc na malou kdyz chci jit tak to pomalu nejde jaka je to bolest. O nastrihu skoro ani nevim..ale ten tlak nahore je brutalni..az mi to vydtreluje obcas do podbrisku. 😒
10dní po porodu je to bolavý celý, no asi bych si zavolala/objednala se na ambulanci šestinedělí, gyndy v nemocnici, kde jsi rodila. Nebo tvůj gynekolog.