Bolest holeních kosti. Máte zkušenost?

zdenamestan
4. zář 2022

Hezký den.. máte zkušenost s bolesti holeních kosti a nártu. Tak silná bolest že nemohu chodit. Děkuji za rady co dělat čím by to mohlo být?

cilkat
4. zář 2022

Nemenilas něco na stereotipu chůze? Případně dlouhé chozeni bos, přechod na barefoot a jiné? (Jestli to umí i přechod na vysoký podpatky nevím, ale možná jo). Případně nějaká balanční cvičení (padleboard, slackline a pod...) ... pokud by to byl tenhle případ, určitě by to mělo odezní po týdnu klidu... a to I v případě, že už by tam byl rozjetý zánět šlach... (akutně na to pomáhá Voltaren fotre... ale rozhodně po namazani nenamahat).

zdenamestan
autor
4. zář 2022

@cilkat právě že ne. Necvicim ani nechodím bosa. Akorát v práci celý den na nohách. Bolí mě to hned po probuzení. Akorát mám nedostatek draslíku i vápníku neví se proč i když beru leky na to... Mohlo by to souviset tím ? Zkusím to mazat...

cilkat
4. zář 2022

@zdenamestan může to soviset i s dlouhodobým stáním (zkuste měkkou, ortepedickou obuv do práce). Ale může to být i tím vápníkem (a úplně nejspíš kombinaci)... řešíte ho s endokrinologem?