Bolest hlavy/krční páteře - po vysazení HA

luciegar
12. kvě 2019

Zdravím všechny. Už druhým rokem řeším stále stejný dokola se opakující problém a to silnou bolest hlavy (abych byla konkrétní - jedná se spíš o bolest zadní dolní část hlavy - viz obrázek: https://www.google.com/search?biw=1366&bih=576&... Tento stav mám na 100% po vysazení HA, kterou neberu právě již druhým rokem. Má někdo prosím stejný problém, popř. dá se tomu zabránit jinak, než chemickými srajdami? (algifen mi do půl hodinky vždy zabere) Snažím se pravidelně cvičit, pít, ale nic nezabírá... většinou mívám tento stav týden před menzes a týden po. Věřím, že musí existovat něco, jak těmto potížím navždy předejít... Budu ráda za každý podnět. Předem moc děkuju! Pěkný zbytek večera. L.

malenka3
12. kvě 2019

U mě naprostá většina bolestí souvisela vždy s páteří. Doporučuji se vykašlat na veškeré srajdy a investovat do fyzioterapeuta, který tě projede, odblokuje a doporučí cviky. Moc bych se divila, kdyby se ti neulevilo.

berry93
12. kvě 2019

@luciegar doporučuji si pořídit anatomický polštář a pravidelně procvičovat krk...taky jsem na to trpěla, a to jak před těhu, tak i během... Samozřejmě hodně pij a zkus si během dne častěji lehnout pokud máš tu možnost... Já jsem hodně vynechala i televizi a koukání do mobilu 😉😉

tomato123
13. kvě 2019

@luciegar Krční páteř dokáže člověka hodně potrápit. Určitě začít řešit co nejdříve s fyzioterapeutem, a cvičit 🙂