Bolest hlavy již od základky

veverkamaminka
20. zář 2016

Ahoj již od 4 třídy základní školy mám každý večer/odpoledne bolesti hlavy doktoři nic nenašli a těhotenstvím se to zhoršilo, ale prý v hlavě žádný nádor nemám. Jinak už od 10 měsíce ne kojím při kojení se přidalo motani pravidelný . Synovi je rok a čtvrt a ted už bumba kravský mléko. Jinak k Te bolesti zpátky snad se to ted ještě nezhorší když nejspíš čekám další a mám výpadky občas. Třeba si nemohu vzpomenout jestli jsem zhasla nazachode nebo vypla spořák. Prostě doktoři jsou divný nic to prý není možná změnit doktorku. Asi nic podobnyho neznáte, že už od dětství vás boli hlava pořád. Děkuji.

lv
20. zář 2016

možná psychosomatické, zkus psychologa..co?

caverina
20. zář 2016

@veverkamaminka syn zacal mit problemy s bolesti hlavy pred dvema lety,to mu bylo sedm....prosel vsechny dostupne vysetreni a nic....pak jsem mu zkusila davat homeopatika a ty mu pomhly....cas od casu se to vrati,ale uz to neni tak hrozne jako driv...

no_title
20. zář 2016

Ahoj,
třeba ti poradím, jako 14letá holka jsem ležela 3 měsíce v nemocnici a na pokoji se mi vystřídalo několik holek, které měly bolesti hlavy. Nejčastější příčiny jsou bolesti hlavy od krční páteře (možná zkus pravidelně cvičit na krční a hrudní páteř a třeba to pomůže), psychika a sem tam bývá problém i cysta. Tu ale na CT lékař nemusí vidět, od toho je magnetická rezonance, tu ti dělali?

veverkamaminka
autor
20. zář 2016

Nedělali mi ji.

ajunkaa
21. zář 2016

Ahoj, přesně jak píše @no_title. Bývá to i od zad, nejčastěji od krční páteře. Já to měla jednou na základce taky. Poslali mě na neurologii, kde mi doktorka promačkala (prolupala) obratel po obratli a bylo po bolesti hlavy.

veverkamaminka
autor
22. zář 2016

Asi to bude tou páteři. Prarodiče me od začátku nechali shrbenou. Matka se o me nestarala mentalne byla 5lety dítě. Má papíry na hlavu, že je debil od doktora. No a prarodiče me na sport nedali byla jsem jak v koncentráku a jednou dvakrát mi řekli nehrb se a pak už na to kašlali.