Holky, prosim o radu, bolest velka napred v podbrisku cca 17h, pak cele bricho nafoukle a tvrde, nevolnost zaludecni, zvraceni cca 20h Reknete mi prosim, ze je to normalni zaludecni viroza. 🙂
@hoffi menstruaci bych mit nemela, mela bych ted byt diky telisku Mirene uplne bez ni, snad ta chripka, mam max 37 jestli vubec, takze nic, dekuju
dekuju moc hoffi
Za málo 🙂 hlavně, aby to nebylo něco jiného...
A co, jak Ti je???
dekuji za optani, nene vypada to, ze se jedna jen o chripku. Snad bude brzy ok. Jsem ted jen total vystavena, podle vahy mam jen za zitrjsi vecer minus 2,5kg. jeste jednou diky, je strasne mily narazit na fajn lidi 🙂 kdyz je clovek temer na dne
ahoj, já to chytla před vánocemi. Myslela jsem, že se projevily žaludeční nevolnosti, pak jsem i zvracela, asi 10h téměř v kuse - stupnovalo se to. Další den už v pohodě, popíjela jsem colu a pila černé čaje po lžičkách. Manžel to měl se mnou, ten měl i průjem a lehkou teplotu. ZA 2 dny jsme byli v pohodě 🙂 ale dohromady jsem se dala až asi za týden. Já jsem teda zhubla 5 kg, manžel skoro 7 kg.
Kamarádka má takovéto příznaky na menstruaci. Řekla bych, že to klidně může být i střevní chřipka - v tomhle období je toho hodně (i my ji máme za sebou).
Máš horečku???