Ahoj,
v těhotenství mě začalo bolet v pravé části bederní páteře, někdy když jdu rychleji nebo někdy při námaze cítím ostrou bolest a nějakou chvilku kulhám, než to rozchodím. Mám 2roky od porodu a bolest dřív byla třeba po měsíci po dvou ale teď přicházejí častějí. Jindy mě brní celá pravá půlka těla hlavně ruka a noha a jako bych tu část měla takovou ztuhlou s tahavým brněním (nevím jak to správně popsat). Dnes to mám celej den, vždy to bylo max. na pár hodin a už mi to vážně není příjemný. Máte s tim někdo zkušenosti? myslíte, že by to mohlo souviset a od čeho by to mohlo být? napadá mě ploténka. Děkuji za odpověď.
hned jsem si rekla, ze to bude plotynka, mela jsem to podobne, bolest strilela po noze az ke kotniku. Ale urcite si nech napsat zadanku na neurologii.
Zajit si na ortopedii a rtg.
tak po pravdě brnění pravé poloviny těla a ztuhlostí - to není příznak ploténky. brala bych buď ruka nebo noha, ale celá půlka není od ploténky. může to být více věcí - a rozhodně bych se tady neptala a mazala na neurologii akutně
Ahoj, můžu se zeptat, jestli už mají Tvoje problémy nějaké vysvětlení/diagnózu? Mám vlastně úplně stejné obtíže... Děkuju
Ahoj, mám stejné potíže, můžu se zeptat, jak dopadla diagnóza? Děkuji
může to být ploténka, může to být cokoli, chce to neurologa..pokud to brní a bolí, tak řešit co nejdřív..