milé maminky chtěla jsem se zeptat Vás co jste prodělali císařa, jestli Vás bolela jizva?Já mám dva roky po císaři a ted se mi občas ozve. 🙂
Podle mě i počasí hraje svoji roli...i u jiných zákroků se můžou rány ozvat, když je počasí horší....
Ahoj, mám za sebou dva CS a nikdy mně jizva nebolela 🙂 nebo mám nizký práh bolestivosti 😀
@mariekulis ségra má za sebou dva CS a při změně počasí si taky stěžuje, že jí jizva bolí nebo "tahá"....
Jizva po SC mě bolela a ozývala se max.do půl roku, pak už jsem ji necítila nikdy, ani při změně počasí. Co se týče šití po normálním porodu, tak to cítím mnohem víc a mnohem častěji, jak jizvu po SC (o té už roky nevím) 🙂
Jsem skoro 11 mesicu od CS a jizva boli pri kazde zmene pocasi,pri cviceni,ci kdyz dlouho nosim prcka. Neni to nejaka velka bolest,ale citim ji a okoli jizvy mam take znecitlivele..
mám za sebou 3 a nikdy mě jizva nebo okolí nebolelo (krom krátké doby po samotné operaci), akorát po prvním řezu jsem při zvedání těžkých věcí (kočáru, dítěte) něco v jizvě cítila, nějaký tah, ale ne bolest...asi srůst, který po další operaci zmizel..
2 roky po prvnim císaři mně nebolela až do dalšího těhotenství... začla bolet až kolem 30tt...
ja mam 2,5roku po a nebolí spíš občas lechtá
me bolela prvni jizva po cisaři když jsem měla menstruaci.při druhem cisaři zjistili že mám srusty.
mám skoro rok po cs a vůbec nevím,že bych nějakou jizvu měla...
mě teda jizva snad ani nebolela, i když v tom blázinci s uplakaným nespícícm mimnkem jsem si nestačila možná všimnout🙂. Ale mám od porodu neustálé bolesti v podbřišku prakticky celý měsíc...ovulační bolesti....☹
Já po prvním císaři chodila šestinedělí v předklonu a tak do půl roku jsem manželovi po večerech brečela, jak mě to bolí🙂...pak občas zabolela jizva při změně počasí a tak...no a po druhém cisaři docela pohoda, už jsem věděla, co čekat a asi jsem se také rozhýbala, jak jsem doma měla dvouletou slečnu, která mě nenechala odpočívat..teď jsem 5 měsíců po porodu a někdy to zabolí, ale opravdu je to o dost lepší, než u prvního🙂
ano, já jsem rok po císaři a na jedné straně mě jizva bolí pořád, ale je to čím dál lepší. První tři měsíce byly hrůza, chodila jsem v předklonu a nemohla si pořádně ani sednout, bolelo mě to i uvnitř, nemohla jsem se té jizvy ani dotknout.
Já jsem od prvního císaře cca 5 let a od druhého cca 2,5 roku a jizva mě nebolí.
Po prvním císaři jsem 10 let a ani jsem nevěděla že ji mám, po druhém jsem cca šest týdnů a bolela mě čím dál míň, ale teď co je změna počasí mě zase bolí dost a vystřeluje až do zad.
jsem 3 roky po prvním CS a jizva mě od té doby, co se zahojila nikdy nebolela, netáhla, v podstatě není skoro ani vidět. I teď ve druhém těhotenství o ní ani nevím 🙂 Snad to bude stejné i po druhém CS, který mě nejspíš v srpnu čeká.
Jsem 2 roky po sekci a jizva se mi zahojila krásně, rychle a ťuk ťuk už mě zatím nikdy víc nebolela, ani při druhém těhoteství, ani při porodu, který se tentokrát povedl normálně 🙂
Mám 3r po CS a vůbec nic. Prostě paráda!
Já mám skoro půl roku po císaři a ani nevím,že ji mám 😀
Mám skoro 4 roky po císaři a nebolí, ale je to tím že jizvu a oblast kolem ní mám skoro úpně necitlivou.
Mam za sebou dva CS,ted aktualne skoro 8m po druhem a obcas ucitim bolest kolem jizvy ale jakoby uvnitr bricha...treba kdyz se blbe zvedam z gauce nebo taham obe deti,apod. Misto kolem jizvy zvenku je porad tak nejak znecitlivele... 😝