Ahojte, chtěla bych se zeptat, jestli některá z Vás má zkušenosti z biosilem a jeho vlivem na akné. 🙂 Začala sem používat biosil přibližně před měsícem a čekám, co to se mnou udělá. Začala jsem o brát kvuli mojí katastrofální pleti. Pomohl Vám?? A za jak dlouho se dostavily účinky na pleť? 🙂 🙂 Budu velmi moc ráda za každou odpověď, děkuju. 😀
@prihlasovacijmeno1 Biosil je na plet katastrofalni, naopak podnecuje zhorseni akne. Rozhodne nedoporucuju.
Děkuju za rady, pro ten garnier hned zítra skočím do drogérky 😀
@prihlasovacijmeno1 já jsem spokojená s Biodermou - série na smíšenou a mastnou pleť 😉 používám zhruba měsíc a výsledky viditelné 😎
Tak mě tedy Biosil zabíral 😀 Naopak po Garnieru, čemkoliv od této značky, jsem pupínků měla mnohem víc a všechno se mi strašně zanicovalo. Mám poměrně mastnou pleť, dlouho jsem mívala pupínky a Biosil mi pomohl hodně na vlasy a na pleť taky. Ale trvá to třeba tři měsíce, než jsou vidět první výsledky 😉
Moc děkuju za odpovědi 😀 nejraději bych vyzkoušela všechno najednou, ale to by asi taky nebylo dobré 😀 😀 😀
@prihlasovacijmeno1 Kupuješ si teda tady ten? https://www.ageo.cz/produkt/pure-active-carbon-gel Taky už dlouho hledám něco, co trochu pomůže 🙂
Biosil mi k ničemu nepomohl. Jen jsem po něm byla nadmutá jak koza. Už ho nechci ani vidět. Na akné mi pomohl Skinoren.
Ano, koupila jsem si tento, tak sem zvědavá, jak zabere 🙂
S biosilem zkušenost zatím nemám, ale teď mi docela pomohl Garnier Pure Aktiv. Byla jsem docela překvapena, protože tím, že mám problémy jsem nikdy nepoužívala levnou kosmetiku, ale ted vidím trochu zlepšení 🙂