Ahoj , mám dotaz přišel nám leták ohledně mobilního očkování ale byla tam vakcína kterou jsem slyšela poprvé nějaký biontech .. má to někdo ? Nikde jsem nenašla žádné ,, recenze " co komu pak bylo nebo jaká to je vakcína atd .. ale prý je snad jen jedna ze už by se nemuselo na žádný přeočkování nebo co ... Znáte ji někdo ?
Nejsem trol jen během těhotenství jsem se o očkování fakt nezajímala.. tak to neznám .
Se teda omlouvám
@andulka007 a kdesi hledala? Jsem schválně zadala do Googlu "biontech"... Zkus to taky a najdeš odpovědi na vše 😉
To jsem našla ale mě zajímali recenze lidí kdo ji má atd
@andulka007 zrejme jde asi o to,opet vyvolat nesmyslnou debatu o tom,zda je ockovani dobre ci zle, a zda po nem nekdo bude mit deti nebo ne.Sakra lidi zacnete pouzivat hlavu a nejdrive se ptat na spravnych mistech nebo pouzivat net a pak ze sebe delat neznalce :-/
Já jsem koukala na google .. ale jak říkám spíš jsem chtěla recenze lidí .. ale koukám že jsem udělala chybu .. vzhledem ke srážlivosti krve mi doktor astru nedoporučuje.. ( ptala jsem se v těhotenství a to mi řekl ať to řeším až pak ) a ten biotech mě mě zajímá jelikož prý je jen jedna dávka .. jako kdo si ji dal .. protože jsem vždy slyšela převážně jen astra a Pfizer .. tak se kdyžtak teda omlouvám a prosím jak to smažu ať se tady zbytecne lidí nedohaduji ..
@andulka007 Jednodávková je Johnson ne Pfizer/Bionetech (ta je dvoudávkouvá).
@andulka007 biontech je Pfizer, je dvoudávková a stačí po hledat ve zdejších diskusích, je jich tu dost. Někdo reakci měl, někdo ne (já taky ne).
@andulka007 Johnson je jednodavkova. Ostatní dvou. Biontech je Pfizer/ Biontech, u nás nejrozšířenější vakcína. Mají ji v rodině všichni, já teda teprve první dávku. Měla jsem před 7 měsíci covid a kojím, tak jsem poněkud vyčkávala. Reakce na očkování žádné tragické ( teplota, únava..já jen bolest ruky tři dny, jinak nic. Uvidím co druhá dávka).
Tuto vakcínu mám já,manžel,moje mamka a má kamarádka s manželem. U nikoho nebyla reakce horší než únava a asi 2 dny bolest ruky. My jsme tedy snášeli tuto vakcínu dobře. Reakce jsou samozřejmě individuální.
@andulka007 Ja mam 6 mesicu po druhe davce Pfizer/Biontech a jsem v 10tt tehotna, takze ani neplodnost nezpusobuje a signal na telefon taky chytam stejny 😉😂
Stačí do Googlu zadat BioNTech,Pfizer vakcína Comirnaty.Vyjede tam toho plno. Jednodávková vakcína je Janssen od firmy Johnson&Johnson.A i ta se musí po nějaké době přeočkovat.A upřímně doufám že jsi troll.Jinak opravdu nevím z které bažiny jsi se vyhrabala….