Děvčata zdravim.protoze vic hlav víc ví,tak se opet obracim na vas a vase zkusenosti. porodila jsem 2.června 2015 zdravou holcicku,po šestinedelí trochu delsi krvaceni,je to druhé dítko,pak byla takova slaba menstruace a na konci srpna jsem onemocnela silnym zanetem slinivky,pres 2 tydny v nemocnici a z toho na umele vyzive 2 tydny.z 50kg po porodu jsem spadla kvuli nemoci na 47 kg,mam danou dietu s omezenim tuku a i tak jsem spadla na 46kg...a ted je konec rijna a stale bez mensesu. do toho plne kojim - tedy snazime se hodně,aby malá byla plne kojena. asi je to normalni,že? (jsem z toho takova presla,je to pro me divne)
To je úplně normání při kojení a tak nízké váze , že nebude menstruace. Do toho i ta nemoc.
To jsem rada, ze to pisete. jindy u nekoho jineho by mi to taky prislo normalni.jsem ted takova ze vseho vystrasena hned.protoze zanet slinivky se u me projevil znicehonic a velmi razantne.takze jsem uz na sebe vic opatrna. 😉
@barunkapj Ahoj, myslím, že se nemusíš ničeho bát, ženský cyklus je velice citlivý jak na nemoci, stres a hlavně razantnější snížení váhy. To, že kojíš, může mít taky vliv. Jakmile se dostaneš do formy a budeš úplně zdravá, vše se upraví. Já sama vím, co je to být bez MS, sice ne po nemoci, ale po vysazení HA, těžko na to nejde nemyslet. Když se budeš soustředit na své miminko a partnera, ani se nenadáš a MS příjde 🙂