Ahoj holky, stalo se vám, že i když pravidelně berete antikoncepci a týdenní pauza ještě nemá být a přesto krvácíte?? Stalo se mi to poprvé, vždy bylo vše v pořádku, tak jsem z toho kapku vyplašená. Pilule bych měla ještě týden brát, než by mi naskočila MS! Je to normální?? Zatím to mám slabé, ale to vždy v začátcích, tak jsem zvědavá, jestli se to rozjede víc...
Ano stalo a byla mi zmenena HA, a byl klid 😉
Stalo se mi to v době, kdy jsem začala hubnout (opravdu jsem to hóóódně potřebovala) - může to prostě ovlivnit změna stravy.
Stávalo se mi to, tak mi gynekoložka předepsala jinou antikoncepci a měla jsem pokoj. Nemohla jsem ale třeba brát prášky dva měsíce v kuse, to jsem vždy zase začala špinit mimo cyklus.
Neresila bych to tady ale s gyndarkou, nemusi to byt nic, zalezi, jak dlouho to bude trvat. Casto se to resi zmenou antikoncepce, v mem pripade mi pak dr udelala test na trombomutace a zjistilo se, ze se telo jenom brani aneb hormonalni antikoncepci dvouslozkovou nemuzu brat vubec a jednoslozkovou telo nejak taky odmita, ale u me je to treba 2mesicni krvaceni v kuse a pak to vzdavam...
Taky se mně to párkrát stalo. Doktorka mně na to řekla, že mám brát antiko ve stejnou hodinu. Max +/- hodina. Ale taky to může být kvůli něčemu jinému. Mně to tenkrát pomohlo a už se to neopakovalo. Každopádně bych si zašla k doktorovi.
Ahoj Jani, neberes nahodou antiko v kuse par mesicu? Nebo nejak nove? To je totiz bezne ze hormony se v tele usazuji a telo takto reaguje.. Kazdopadne jestli ne, zajdi k lekari. Muze a nemusi to byt nic vazneho. 🙂