Ahoj všichni. Berete v tehle covidové době nějaké vitamíny? Nebo neberete vůbec nic? Čím posilujete imunitu?
Ahoj beru C a D, ale to jsem jedla už před covidem. Plus jíme hodně zeleniny a ovoce
Poslednich par let beru pres zimu minimalne C a k tomu obcas i neco jineho (D, B, magnezim a vapnik jako sumaky do vody...) A snažím se být hodně venku, hybat se a tak...
Od zari beru D (nejim ryby) a nejake vitaminy jako zinek, C a horcik - nastoupila jsem zpet do zamestnani (ZS), tak jako obranu proti bacilum a unave. Docela to zabira -na to, ze musim vstavat tak brzy 🙂)
Nic neberu, když (třeba 2-3x ročně) cítím, že na mě něco leze, tak si dám 1000mg vit C - šumák , případně jednou dvakrát vycucam Preventan akut a jsem ok... Dělala jsem to tak vždycky... Manžel to samé
My jsme nafasovali C a zinek v práci a asi docela fungují
D3+K2
Jen hořčík ale to beru kvůli častým bolestem hlavy jinak nic. Nehodlám s tim začínat. Jime hodne ovoce a zeleniny
všem moc děkuji za odpověď. Určitě si nějaké koupim, jen jsem nevěděla, které jsou v téhle těžké době nejlepší. Asi síáhnu po vitaminu C , D a probiotikách. Krásný den a opatrujte se!
Beru cecko, decko. Kdyz na me neco leze, pridavam lichorerisnici a echinaceu
Teď určitě hodně ostropestřec a brusinky v tabletkách.
Já zařadila hodně multivitamínů.... a dobrý...
@marketanova ostropestřec je dobrý na detox a brusinky na močové cesty. Myslela jsem spíše nějaké vitamíny posílení imunity a trochu i zlepšení nálady. Ale už sjem si koupila magnezium, probiotika laktobacily a vitamin D
My máme osvědčený-Glukan Forte ImunSupra-opravdu zabírá,mám oslabenou imunitu.
Neberu vůbec nic 🙂 Ale troufám si říct, že má imunita je sama o sobě "silná". Nemám chřipky, nachlazená jsem max 1 za dva roky.
ono je to asi hodně individualní. Taky al enemužeme jíst vitamíny místo jídla. Nakonec jsem si koupila probiotika a vitamin C a budu věřit, že to mému tělu bude stačit
mám po covidu a beru B,C, D, zinek
já covid ještě neměla, ale chci se chránit, takže proto jsem si koupila probiotika a vitamin C. Snad to stačí . Nebo je to málo?
Nejvíce pomůže Hlíva(betaglukan)a zinek.
Beru vitamín D.