Bělení zubů laserem. Podstoupil někdo?

jancastromska
4. led 2022

Ahoj podstoupil někdo bělení zubů u odborníka či zubaře?? Rozhlížím se po bělení laserem kde cena je kolem 6000 a tvrdí minimálně dva roky a nebo bělení zubařem kdy mi da gel na doma a pak doběli v ordinaci a cena je 10 tisic a prej a furt ..tak me spis zajima jestli někdo toto podstoupil a má dlouhodobou zkušenost s efektem ..je to dost peněz a kdyby mi to vydrželo do smrti tak bych se nezlobila 😂 ..pasty ani pásky bělící u me efekt vubec neměli ..diiky za komentáře

renstep
18. led 2022

@jancastromska
Tak domácí bělení vůbec nedoporučuji. Taky nefungovalo, je to jen reklamní tah bělící pasty, gely atp. Byla jsem přímo u dentální hygienistky a zuby jsem měla opravdu žluté (jako přirozenou barvu od mala). Nekouřím. Už je to asi 4roky, co je mám vybělené a stálo to za to. Začala jsem se usmívat na okoli. U jednoho doktora (při řešení implantátu do kosti) jsem zub za 25tisic splácela po 2-3tisicich za měsíc. Dá se nimi domluvit, pokud je 6 tisíc hodně. Nejdříve mě museli zalecit dásně. S bělením se pokračuje pak doma, není to nic složitého. Ze začátku častěji a pak jednou za půl roku.

jancastromska
autor
21. led 2022

@renstep a jednalo se tedy o metodu laserem?

renstep
24. led 2022

@jancastromska teď jsem na dentální hygienu volala, bylo to kombinované bělení v ordinaci a doma, jejich speciálním gelem. První se musí podstoupit dentální hygiena s konzultací. Udělají otisky zubů, do kterých se dává bělící gel. V těhotenství se tato procedura nedoporučuje. Ovšem dentální hygienu doporučují po 12tt.