Bazén měsíc po porodu?

lenicka2323
3. srp 2018

Dobrý den, obracím se na vás s tím zda někdo z vás šel v šestinedělí do bazénu doma? Jsem mesic po porodu, porod byl bez nástřihu a šití ale zase mě pro změnu šíli vnitřně kvůli prirostle placente tak přemýšlím zda jit ted do bazenu a nebo počkat? Děkuji za rady
😊

zelenaesmolda
3. srp 2018

ja bych pockala,ona ta chlorovana a jinak chemicky setrena voda nebude to prave orechove,ale samozrejme bys mela lepsi zeptat se na gynde

radka8888
3. srp 2018

Ja bych rozhodně nešla. Riziko ošklivé infekce.

vendelinka08
3. srp 2018

Dp bazenu bych radeji nesla...vse se teprve hoji a infekce mize byt hned...radeji chladnou sprchu...

fialka58
3. srp 2018

Já bych taky určitě počkala i když věřím že v tomhle horku to musí být nesnesitelné se koupat, ale lepší než riskovat

lenicka2323
autor
3. srp 2018

Moc děkuji za rady je to nesnesitelne ty horka ale musím se priznat ze vanu jsem si uz dala to jsem nevydrzela.

zuzineckah
3. srp 2018

@lenicka2323 já jsem po narození poslední dcery šla. Nevydržela jsem, byl červenec a hycovalo také 😀 Ale měla jsem pohodový porod bez poranění, cítila jsem se fit hned, po měsíci už jsem ani nevěděla, že jsem rodila 😂👍 Nicméně byl to bazén u nás doma, kde je čistota někde jinde než na koupališti👍

lenicka2323
autor
3. srp 2018

@zuzineckah také mě nic nebolí kromě té unaveny jsem byla fit hned po porodu ale lehce špínim tak se tamponu bojim abych nemela treba zanet nebo infekci.. A do bazenu mě to láká prave taky doma na koupaliště bych si netroufla už vůbec.

zuzineckah
3. srp 2018

@lenicka2323 já to riskla, no. Ale tím tě nechci nabádat 🙂 Musíš sama zvážit, jak se cítíš. Já ani nešpinila, nic. Prostě jsem byla úplně fit.

cuuza
3. srp 2018

@lenicka2323 Pokud špiníš, tak bych to nepokoušela.

janawaes
4. srp 2018

@lenicka2323 Taky bych raději počkala, pokud ještě špiníš, tak rozhodně bych nešla, tak jestli máš někdy namířeno k lékaři, tak se s ním poraď, ale je to na tobě.

lenicka2323
autor
4. srp 2018

@janawaes asi to odložím začala jsem krvacet sice mě nic neboli ale nechci riskovat vypada to jako menzes tak snad to je a neni neco spatne.

marcelapaskova
8. srp 2018

Opravdu je lepsi dodrzet tech sest, mozna radeji osm tydnu. Me to vysvetlovali v nemocnici, ze to je proto, ze jsi dole jeste otevrena. Mnohem vice otevrena nez normalne. Jako ze ta voda ti muze vazne zateci az buhvikam a to je proste problem!!! Ani koupat ve vane. @lenicka2323

janawaes
14. srp 2018

@lenicka2323 Jo počkej, to ti neuteče. Pokud už jsi přestala krvácet, tak je možné že už se dostavila menstruace, tak uvidíš. Tak co odolala jsi? 🙂

lenicka2323
autor
15. srp 2018

@janawaes no musim se priznat ze neodolala ale uz je kompletne od krvaceni klid a nic me neboli tak snad na kontrole bude vse v poradku 😊😌

janawaes
12. zář 2018

@lenicka2323 Tak pokud se cítíš v pohodě a nic tě netrápí a s krvácením jsi skončila, tak si myslím že to bude v pohodě 🙂, kdyby šlo o veřejný bazén, tak bych nešla 🙂.

lenicka2323
autor
12. zář 2018

@janawaes tak už mám za sebou i kontrolu po šestinedělí a jsem zdravá jako rybka 🤗😊

janawaes
15. únor 2019

@lenicka2323 Tak to je dobre 🙂 to jsem rada