Hezký večer všem... Vy maminky, které máte botky barefood, nosíte je některé i se spadlou příčnou klenbou?? Nebo si do nich vsunete vložky?? Nemám s tím žádnou zkušenost, budu ráda za postřehy, jedná se mi o dospělého, ne o děti. Díky všem.
Než jsem vůbec přešla do bf bot, jezdila jsem na fyzio, abych si byla jistá, že to ty nohy zvládnou.. nejdřív bych řešila důvod spadlé klenby a pak vhodnost bf bot pro daný problém
@presss
Ja bych si teda jidlo do bot nedavala,nebude to ais moc dobre a ani hygienicke :D
Jinak bych se poradila v BF obchode 🙂
@zelenaesmolda 🤣🤣🤣🙈🤣🤣
A uvažujete o čistém barefootu, nebo o nějakém kompromisu, kdy máte botu s měkkou podrážkou a širokými prsty, ale stále botu?
Já třeba nosím skinners což jsou téměř vyloženě ponožky a do toho opravdu zádná vložka cpát nejde. Trvalo ale několik měsíců, než jsem si v nich troufla jít na celý den ven a stále na některé příležitosti radši volím klasické boty a to nejen z důvodů zimy, ale prostě noha v tom pracuje hodně jinak a ty šlachy musí sílit postupně. Stále ještě třeba vůbec nemůžu v ponožkobotách běhat (noha neudrží náraz při dopadu).
Takže ač nemám diagnostikovanou plochou nohu, řekla bych, že určitě bez vložek a ze začátku třeba na hodinu denně.