Barefoot botky na propadlou příčnou klenbu. Nosíte je?

presss
2. bře 2023

Hezký večer všem... Vy maminky, které máte botky barefood, nosíte je některé i se spadlou příčnou klenbou?? Nebo si do nich vsunete vložky?? Nemám s tím žádnou zkušenost, budu ráda za postřehy, jedná se mi o dospělého, ne o děti. Díky všem.

cilkat
2. bře 2023

A uvažujete o čistém barefootu, nebo o nějakém kompromisu, kdy máte botu s měkkou podrážkou a širokými prsty, ale stále botu?
Já třeba nosím skinners což jsou téměř vyloženě ponožky a do toho opravdu zádná vložka cpát nejde. Trvalo ale několik měsíců, než jsem si v nich troufla jít na celý den ven a stále na některé příležitosti radši volím klasické boty a to nejen z důvodů zimy, ale prostě noha v tom pracuje hodně jinak a ty šlachy musí sílit postupně. Stále ještě třeba vůbec nemůžu v ponožkobotách běhat (noha neudrží náraz při dopadu).
Takže ač nemám diagnostikovanou plochou nohu, řekla bych, že určitě bez vložek a ze začátku třeba na hodinu denně.

dashyyy
3. bře 2023

Než jsem vůbec přešla do bf bot, jezdila jsem na fyzio, abych si byla jistá, že to ty nohy zvládnou.. nejdřív bych řešila důvod spadlé klenby a pak vhodnost bf bot pro daný problém

zelenaesmolda
3. bře 2023

@presss
Ja bych si teda jidlo do bot nedavala,nebude to ais moc dobre a ani hygienicke :D
Jinak bych se poradila v BF obchode 🙂

dashyyy
3. bře 2023

@zelenaesmolda 🤣🤣🤣🙈🤣🤣