Ahojte, mám prosbu. Predevcirem v noci mě vzbudila bolest břicha.. spis nad pupíkem ale celkově cele břicho. Z ničeho nic.. druhy den už jsem to nemohla vydrzet a tak jsem jela na pohotovost. Pan doktor mi vzal krev,moc, udelal ultrazvuk a vysetreni konecnikem. Dlouho mi prohmataval břicho. Nakonec se v moči našly 4 bakterie. Dal mi antibiotika Injekci od bolesti která mě nepomohla a poslal mě domu. Teď mám v sobě 2prasek a porad to neustupuje. Nečekam zázraky na počkání ale chci se vás zeptat, těch co to zažily na nějaké rady jak si ulevit. Hodně piju a v teple jsem. Je mi porad divně ze takové extrémní bolesti, ze se nemůžu skoro hýbat,chodit, by způsobovaly nějaké bakterie...
@mickey23 je to svinstvo. Doporučuju vypít 4 litry tekutin denně a čůrat a curat, to jediný mi vždy pomohlo. Nasadit brusinky v kapslích, vážou na sebe tyhle sračky.
Ahoj. Pracuji v lékárně,takže nějaké odborné rady zkusim dat... výborná věc jsou rowatinex kapky,které se mohou a dokonce doporucuji kombinovat s atb,jiný doplněk stravy v podobě tablet s brusinkami a manozou je nyní zbytecny. Zkus urosept caj-pij 4xdenne,plus vodu. Nic se nemá přehánět,takže pit hodně,ale s mírou. Vynechat vše sladké-bakterie se cukrem živí a mají ho rady. Byt v teple a nahrivat si bricho.. a v neposlední rade kup laktobacily,stačí balení po 10,ber jednu denně s odstupem min.3hodiny po atb,jednak zabránis případným prujmum nebo zácpě a hlavně pomáhají i na ten mocak. Můžeš ještě zkusit lichorerisnici v kapkach,ale ten rowatinex je registrovaný lek a účinky má ověřené 🙂 hodně štěstí!
Tak při zánětu močového měchýře, které se mi vrazil o trocho do ledvin jsem ve vždy modlila, aby už uplynul čas a já si mohla vzít další lék na bolest. Chvíli trvá než atb zaberou, na bolest nic neberete? Atb na bolest nepůsobí, léčí zánět a to chvilku trvá než to poleví.