Holky, mám atopický ekzém už několik let, teď se zase po čase ukázal. Nemám krém co potřebuji a ke kožní se teď nedostanu. Četla sem, že Sudocream pomáhá a zajímá mě jestli to někdo zkoušel a pomohlo to 😁🙏 Ten doma mám, zatím sem namazala ale potřebuji aby to do rána zmizlo, tak jestli ten Sudocream vážně zabere 😊 Synovi vždy na opruzeniny pomohl během pár hodin ale přece jenom je to něco jiného. 😊
@jaja01k Mě vždy taky Sudocream zabral na vše, jen na atopiku sem ještě nezkoušela, tak snad to zabere 😊
@stastnamatka07 je to zinkova mast a na atopicky ekzem se dává taky,plus mám nejakou namichanou z lékárny,že je v ní i ichtyolka,takže by pomoci mohl
@amazonkajanik děkuji
@stastnamatka07 chce to fakt vyzkouset, synovi treba vubec nesedl.
@stastnamatka07 ahoj sudocrem pomaha pokud ti ten ekzem mokva, jinak ne, takze pokud zi mokva, tak namazat, on to vysusi, a oak hodne promazavat mastnym kremem. A kup si masticku, prikladam foto, nam pomaha,bereme jeste homeopatika a je po ekzemu, na kozni ani nechodím, ztrata casu
@stastnamatka07 já používám klasickou zinkovou mast, ale že by to do rána zmizelo to ani náhodou. Vždy tak 2 - 3 dny
@stastnamatka07 synovi pomáhala kombinace sudokrem a modrá indulona na ruce. Vždy jsem oba mazala najednou. Bylo to pak lepší. Ale nejvíce pomohlo přijít na příčinu ekzému, což byly potravinové alergie. Po vysazení je bez ekzému
@stastnamatka07 Díky holky, už je to pryč po Sudocreamu. Jen mám vysušenou pleť ale to sem namazala Niveou 🙂
Dobrý večer, myslíte, že je i funkční nějaký přírodní doplněk, nevíte? Poradíte mi?
Myslím,, že je vhodné užívat hodně zinku a vitamínů. Taky bych doplnila železo a popřípadě se mrkla i na detoxikaci celého organismu.
@stastnamatka07 Chce to opatrně vyzkoušet, každému zabere něco jiného. Mně tedy sudocrem vždy pomůže. Mám ho jako první pomoc, když se mi ekzém rozjede, že je to k nevydržení. Večer namažu a ráno je to nesrovnatelně lepší.