Atopický ekzém po užití antikoncepce, stalo se vám to?

veritanas
12. čer 2016

Ahoj mamky, po porodů mám šílený Ae, ale lékařům a mně se ho podařilo dostat pod kontrolu, do klidu.. dostala jsem menzes a začala užívat HA. Neměla jsem na sobě jediný flíček..ale hned po užití první pilulky večer se mi druhý den objevilo ložisko na tváři, neřešila jsem to a užila druhou a dnes ráno mám ekzém na břiše, na zápěstích a tváří..stalo se také někomu? Co myslíte, dál nebrat???😉😀

afroditka6
12. čer 2016

Atopický ekzém je sviňa. Sama na něj taky trpím. Já ho mám teda po jaru a dalších čistících prostředcích a i některý šampóny mi vadí. Já bych HA vysadila a šla k doktorce si zkusit nechat předepsat jinou, určitě najde něco co ti vadit nebude 😉

veritanas
autor
12. čer 2016

No to doufám, nějak mě sex s kondomem ruší nebo co.. těšila jsem se na HA..😁😁a ono prd...ale je pravda, že mám jinou značku než před tím..

katyxq
12. čer 2016

je to dost pravděpodobná příčina - vzhledem k tomu, že HA (jakákoliv) podporuje množení kvasinek a že atop. ekzém je projev kvasinkové infekce na kůži
https://www.modrykonik.cz/group/6098/
https://www.modrykonik.cz/group/7017/

barbiel
12. čer 2016

Jsem atopik a HA jsem normalne brala a bez problemu. Asi taky zalezi na tom, jakou beres...

veritanas
autor
12. čer 2016

@katyxq NO, u mě to kvasinka opravdu není...mám vzaty všechny stěry, co jdou a několikrát a nikdy mi Candidóza nevyšla..:( u mě je to něco jiného, asi..

veritanas
autor
12. čer 2016

@barbiel Já jsem ji taky normálka před porodem brala a nic...ani jsem netloustla nebo tak..a teď je to podivné, no..:(

barbiel
12. čer 2016

@veritanas hlavne mi prijde strasne rychly ten vysev... Ale zkus si o tom promluvit s dr. Ja ted zadnou neberu a obcas je to horsi jak s HA...

veritanas
autor
12. čer 2016

@barbiel jako taky mi přijde, že ze dvou tabletek, to jde strašně rychle..ale zase to bylo to jediné, co jsem udělala jinak..:(

barbiel
12. čer 2016

@veritanas a nenacinala jsi nove baleni cehokoliv, co pouzivas normalne? Mne to jednou udelal sprchac, tem stejny, ale osypala jsem se priserne...

malindi
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
katyxq
12. čer 2016

@veritanas jenže na Candidu, vzhledem k jejímu rozmanitému rozmnožování, testy nejsou spolehlivé

veritanas
autor
12. čer 2016

@malindi Ahoj..ne tahle řada mi absolutně nevyhovuje, především proto, že mám alergii na ořechy a bambucké máslo je pro mě nevhodné..

veritanas
autor
12. čer 2016

@barbiel no jediné, co jsem ten večer udělala jinak, tak jsem si po x letech nalakovala nehty...novým lakem..ale to se mi nezdá,,..jedině, jak se škrábu, že bych se tím dráždila..:(

barbiel
12. čer 2016

@veritanas teoreticky by to mohlo byt :/ mne se taky nezdalo, ze bych se osypala treba po odlicovacim mlece a jo a vypadalo to desne :(

veritanas
autor
12. čer 2016

@barbiel no, tak jsem si nehty odlakovala a antikoncepci si už nevezmu, no..uvidím,..:( jen mě zaráží, že to není klasický ekzém jako mívám..ale vyrážka...taková divná svědivá vyrážka..:(

barbiel
13. čer 2016

@veritanas :( na kulovy... Hmmm, vetsinou me reakce na pripravek bolela, nez svedila :/ Pujdes s tim k dr? Vim, ze spousta holek rekne, ze prirodni lecba je lepsi, ale od jiste doby verim fakt jen doktorum ;)

veritanas
autor
13. čer 2016

@barbiel jojo, od jisté doby, co jsem se léčila přírodně, kdy jsem si roznesla ekzém na celé tělo a ležela ve špitále, se svěřuji do péče výhradně doktorům a ne léčitelům a šarlatánum.😁😁ale asi jsem našla viníka -tampony.. ještě jsem je nikdy neměla..ob opti balance s laktobacily, jsou napuštěné nějakou látkou, aby ty bacily přežily..to bude asi ono..i časově to odpovídá..tak přece jsem měla něco nového...😁

barbiel
13. čer 2016

@veritanas no jo a je vinik na svete... Tyhle vubec nemuzu pouzit, byl by to des! Jsem rada, zes prisla na to, co Ti udelalo zle 🙂 ted uz bude lip. A doktori jsou fajn... ;)

blackhole
16. črc 2017

Zajímavé, já mám přesně opačnou zkušenost. Atopický ekzém jsem měla od dětství, hlavně na dlaních, tvořili se mi puchýřky naplněné tekutinou, svědilo to, olupovala se mi kůže. Vždy trochu pomohlo, když jsem omezila sladké, ale problémy se pořád vracely. Ve 20ti jsem začala užívat HAK a do 2 týdnů jsem měla zcela normální hladké ruce, vše zmizelo beze stopy. Je to už 10 let a zatím se nevrátil.