Artroskopie. Můžu jít do operace na neschopenku?

28. lis 2024

Dobrý den, jsem tu nová a tak nevím zda mohu vůbec napsat takhle pozdě, ale čekám na operaci kolene něco jsem si o tom přečetla už tady, ale i tak bych se chtěla zeptat jen nevím kde začít no kde asi nejspíš od začátku. S kolenem se léčím už jakou dobu nebo teda více jak tři roky a poslední dobou se mi to zhoršilo tak že jsem ráda že vůbec dojdu kilometrů od baráku vyvenčit psy. Až teď poslední rok jsem to začala řešit s lékařem který mi doporučil artroskopii protože tam na rentgenu je vidět něco u kolenního kloubu ale nedokáže říci co. Na artroskopii mám jít v lednu a bohužel nevím jak poslední měsíce zvládnul v práci. Abych vám řekla co dělám v práci tak jsem obchodnice a mám pochůzky po klientech kde nechodím několik kilometrů a poslední dny už se to nedá zvládat kort ty posledni dny v Nevíte zda si mohu dojít pro neschopenku abych mohla počkat do operace a nebo mi ji pan doktor dá až ve dne nástupu do nemocnice? A ještě bych se chtěla zeptat jaké máte zkušenosti s touto operací šli by jste na ní znova po těch zkušenostech? Jak dlouho jste marodili? Může se operace nepovést? Můžu mít následky? Dostali jste domu injekce na ředění krve? Mam tu problém takový že v breznu jdu na druhou operaci a to je s ledvinami nechci to úplně teď rozebírat. Budu ráda za každou radu. A hezký večer