Artroskopie kolene. Jak dlouho v nemocnici?

hanydve
26. kvě 2024

Ahoj, za nedlouho mě čeká artroskopie kolene. Doma dvě malé děti.. manžel bude samozřejmě hlídat, pomáhat, ale byla bych nejraději co nejdříve doma, protože ještě kojim. Straší mě s tím, že pokud budou meniskus sesivat, budu muset v nemocnici zůstat déle kvůli drenu. V den nástupu mě budou operovat. Je blbost, kdyby bylo vše v pořádku prostě druhý den odejít? Hrozně se bojím.. nejraději bych byla ještě ten den doma, kdyby to alespoň trochu šlo, s mým štěstím to bude ale horší varianta a já si tam polezim.

eleonora
26. kvě 2024

@hanydve byla jsem na artroskopii kotníku,operace v pondělí, v úterý šel drén ven a ve středu jsem šla domů

azanka
26. kvě 2024

Artroskopie kolene jsem podstoupila dvě. Jednou to bylo na jednu noc (soukromá klinika) a pak v Motole - tam to byly max tři noci.

dashyyy
27. kvě 2024

Já jsem po třech a poslední dokonce s jednou nocí.. ráno na příjem na lačno, hnedka na sál, druhý den drén, chůze s holema a po obědě domů.. záleží, co budou spravovat

martt
27. kvě 2024

@hanydve Tak záleží co tam budeš mít za problém. Ale ja jsem na byla na artroskopii na jednodenní chirurgii. Ráno jsem přijela hned mne odoperovali a večer mne pouštěli domu. Jel pro mne táta musel podepsat , že si mne přebírá. Ale u mne se prasklý meniskus nepotvrdil jen přetržená nějaká vlákna.

zzuzinda
27. kvě 2024

Já byla na artroskopii, ráno nástup, operace, večer jsem mohla domů. Necítila jsem se na to, nebylo mi dobře, tak jsem přespala a druhý den ráno jsem frčela domů. Měla jsem prasklý meniskus na obou stranách.

sangina
27. kvě 2024

Dobrý den..odpovídám na Vaši otázku...byla jsem na artroskopii vícekráte..jednou jsem přišla ráno v osm hodin a v jedenáct již byla doma...soukromá praxe bez doplatku...nyní s doplatkem...a před půl rokem to samé...v nemocnici...tři dny

akyna84
27. kvě 2024

@hanydve já byla na operaci kolene (plastika zkrizeneho vazu, větší operace jak artroskopie, meniskus - ten mi operoval taky) jeden den sem nastoupila a za 24h jsem supajdila domu a to sem měla i dren

hanydve
autor
27. kvě 2024

@akyna84 Ty jo, tak koukám, že asi záleží opravdu na nemocnici a na doktorovi. Moc děkuji za vaše odpovědi.

hanydve
autor
27. kvě 2024

@zzuzinda
@martt
@dashyyy
@azanka
@eleonora moc děkuji za vaše odpovědi, koukám, že asi záleží na nemocnici a doktorovi. Teď už jen doufat, že to všechno dopadne a brzo se dostanu domů. Díky holky

zzuzinda
28. kvě 2024

@hanydve držím palce 🙂