Antikoncepce Maloo

klara0000
18. čer 2019

Dobrý den prosím má někdo zkušenosti s antikoncepci Maloo? Nenašla jsem zatím žádné recenze, jen snad jednu velmi negativní.

kampakkampak
25. črc 2019

Ten název slyším poprvé v životě. Asi je nová.

zelenaesmolda
25. črc 2019

@klara0000
zkusenost nekoho jineho je ti stejne k nicemu,kazdemu sedi jina antina

tercasv
25. črc 2019

Já ji beru asi 2 týdny, začal jsem brát 7 týdnu po porodu 🙂

klara0000
autor
11. srp 2019

@tercasv muzu se jsem zeptat, kdyz doberu to platicko tak mam pauzu když to dostanu nebo se hned bere dalsi platicko?
Beru ji ted prvni měsíc a zítra si vezmu poslední pilulku tu zelenou.

tercasv
11. srp 2019

Pauza se nedělá 🙂 zítra vezmeš poslední zelený prášek a pozítří vezmeš první bílý z dalšího platíčka🙂 menstruace by měla přijít cca při druhém až třetím zeleném prášku 🙂 tak mi to vysvětlil doktor🙂
Taky se zeptam. Je u tebe vše v pořádku? Ja jsem celkem náladová (vyjedu na manžela pro nic za nic), občas se mi udělá spátne od žaludku a menstruací jsem měla 10 dnů (to nevím, zda je to HA a nebo se ještě nesrovnala po porodu-cisari).

klara0000
autor
11. srp 2019

@tercasv Takže se to bere v kuse?to jsem teda zvědavá kdy to dostanu, nemam zadny náznak 😃Me právě dr. Nic k tomu neřekla.
Jinak nákladova nejsem, přijde mi ze jsem v pohodě. Ale občas me je taky z ničeho nic špatně od žaludku.

tercasv
12. srp 2019

@klara0000 ano, v kuse 🙂

klara0000
autor
12. srp 2019

@tercasv dekuji 🙂

kess01
12. srp 2019

@klara0000 Ahoj, já ji mám předepsanou od ledna a zatím teda v poho. Ms mi přichází při posledním zeleném prášku, trvá 4-5 dnů čili u mě stejně jako bez antikoncepce.
Jak se antikoncepce užívá máš velmi dobře popsáno v přívalovém letáku. Spíš mě překvapuje, že ti Mudr předepíše prášky a neseznámí tě z užíváním, ale možná sem jen zhýčkaná svým Mudr, který vše vysvětluje 😀

klara0000
autor
14. srp 2019

@tercasv
@kess01 Holky muzu se jeste zeptat? Menstruace vam teda přišla? Me vůbec, uz jsem začala brat nové platicko. No radsi zavolám dr. A poptám se na to.

kess01
14. srp 2019

@klara0000 po prvním platíčku jsem MS dostala myslím až když sem vzala první prášek z dalšího. Můj Mudr mi říkal, že ženské po této antikoncepci to mají slabé nebo i vubec. Ale radši si k Mudr zavolej nebo zajdi, mohlo se stát že ti tyto prášky nesedí.

tercasv
14. srp 2019

@klara0000 já dostala první ms 7 týdnu po porodu, trvala 3 dny. Tak jsem nasadila prášky a v půlce platíčka jsem dostala ms zase, byla hodně silná a trvala 10 dnů. S dobráním posledního zeleného prášku ms skončila. Tak nevím 🤔 zavolej tam a uvidíš 🙂