Zdravím, je mi 16 a doktor mi tak před půl rokem předepsal antikoncepci - Evellien.
Chtěla jsem se zeptat na váš názor na tuhle antikoncepci a také jestli jste byli tak unavené a náladové. Já k tomu všemu jsem přibrala asi 6 kilo..
Co jsem tak četla tak tuhle antikoncepci dávají převážně spíše rodičkám. Já ji dostala kvůli tomu, že při menstruaci mám fakt silné křeče že musím ležet třeba 3 dny doma.. Jen se mi nezadá to co se děje celkově s mojim tělem. Děkuju za případné názory
@andysek158 ja mela Lindinette 20 a totez 😉 jsou to hormony, co ovlivnuji Tve telo. Pribrala jsi nejspis kvuli zadrzovani vody v tele. Ale mozna pricina je jinde, ja zacala v 17 a do pul roku taky 6 kg nahore, pak se to stoplo. Naladovost, unavenost, silene bolesti hlavy behem pauzy.... Nevim, co to je za antina, co beres, ale pokud kombinovana, tak Te mohu ujistit, ze tem, co porodily a koji, se kombinovane nedavaji, tem, co nekoji pak davaji klasicky kombinovane. Urcite HA jsou pry nejak rozcelene podle veku, ale to bude ta skladba hormonu. Pokud Ti HA nevyhovuje, zkonzultuj s lekarem, muze Ti predepsat jinou, ktera Ti bude sedet lepe
Je to nízkohormonální antikoncepce, dává se po porodu kojícím matkám. Já nepřibrala, ale menze šíleně rozházenej
Já brala Evellien asi 7 let a naprosto v pohodě. Nepozorovala jsem na sobě ani únavu, ani náladovost, nic jsem nepřibrala. Velkou výhodou bylo, že jsem vůbec neměla menstruaci a po vysazení jsem za 4 mesíce otěhotněla a teď jsem 20tt a vše ok 🙂
Rodickam? 🙂 to nějak noc nechápu. Rodicka=rodici žena pravděpodobně žádnou antikoncepci nepoužívá ne?