Antigen.test Covid. Je možnost "falešné" čárky po limitu?

nanyh
3. lis 2021

Ahoj holky. Prosím, malá dva dny kašlala, dnešní noc se už topila v hlenech. Dopoledne horečka a rozjíždí se jí rýma. Já od dopoledne mám průjem. Přítel mi přivezl test, na kterým se po testování druhá čárka neudělala. Teď jsem ho chtěla jít vyhodit a najednou tam je. Je možnost ,,falešné” čárky po limitu?

hojda
3. lis 2021

Kolik času po limitu to je?

terka97
3. lis 2021

udělala bych si znovu

nanyh
autor
3. lis 2021

@hojda Dvě hodiny to určitě budou.

@terka97 Večer ho tu budu mít, zkusím.

hojda
3. lis 2021

Jestli je to už delší dobu, tak klidně se mohla testovací čárka ukázat po vyschnutí testu. Udělala bych taky ještě jeden pro klid duše🙂.

nanyh
autor
3. lis 2021

@hojda Zkusím. Děkuji🤗

mimi1004
3. lis 2021

Vadný test. Na jaře se mi to stalo taky. Každý další byl negativní.

meekos
3. lis 2021

Manžel si dělal jednou test do práce- v neděli večer- vše okey jedna čárka, v pondělí ráno ho šel odevzdat a dvě čárky… udelalali mu znovu a negativní… udělala bych znovu ale jestli byl před téma 2 hodinami negativní tak myslím, ze negativní vysledek

nanyh
autor
3. lis 2021

Druhý byl negativní, tak aspoň že tak🍀 Moc díky🤗

petramana
3. lis 2021

negativni... nema se vysledek odecitat po limitu

levandule85
3. lis 2021

@nanyh Ano, nektere typy testu nam to v praci delaly. Musi se opravdu odecist do predpsane doby, max 30 min, pak vyhodit a nekoukat 😄

micudinka
3. lis 2021

@nanyh Tak mě takto taky včera ukazoval test, druhý z lékárny byl negativní a výsledky dnešního PCR testu, kam jsem pro jistotu šla, covid bohužel potvrdily. Podotýkám, že jsem očkovaná a mám "jen" rýmu. Pro jistotu bych v případě podezření zašla na PCR.

levandule85
3. lis 2021

@micudinka Neni ale myslen duch na testu, ale ze se druha carka ukaze az za hodne dlouhou dobu po provedeni testu…

micudinka
3. lis 2021

@levandule85 Dle popisovaných příznaků bych pro jistotu na test šla. Mně se "duch" sice objevil hned, ale po provedení jiného antigenního testu jsem byla negativní.

levandule85
3. lis 2021

@micudinka To urcite ano, ale radi ted spoustu i jinych viroz a infekci hornich cest dychacich. Jen jsem chtela opravdu rict, ze mam zlusenost s tim, ze relevantni vysledek je pouze v predepsanou dobu po pouziti testu. Samozrejme se muze stat, ze muze byt falesne negativni/pozitivni v minimech pripadu a neni od veci v pripade priznaku jej zopakovat. A pak taky pozor na antigenni testy ze slin, ty na nektere nove mutace nereaguji vubec a moc se o tom nemluvi 🙂

novousek97
4. lis 2021

Ja těmto testům moc nevěřím. Mysleli jsme si doma ze mame jen nějakou rymecku ale pro jistotu jsme si udělali test z lékárny který nám vyšel negativní. Bohužel se přidala ztráta cichu a chuti a dala nám signál jit na PCR a bohužel máme covid i s mutací..

levandule85
4. lis 2021

@novousek97 A byl to test ze slin? Ty fakt vetsina na mutace nereaguji…a pak jsou i ty klasicke na trhu nektere dost smejdske :/ zkuste si nakoupit napr flowflex, ty maji i v kauflandu

petramana
4. lis 2021

skoda penez za jakykoliv antigenovy test... stejne vam neda jistotu pri pozitivnim vysledku ani pri negativnim...

novousek97
4. lis 2021

@levandule85 ne klasika do nosu. Já už žádný kupovat nemusim když mám potvrzeno PCR testem že jsme pozitivní 😀

micudinka
4. lis 2021

@levandule85 Mně právě vyšel pozitivní zrovna antigenní test ze slin. Test na výtěr nosohltanu byl negativní..

sudylichozrout
7. lis 2021

Vcera jsem resila to same. Na antigenu takovyhle duch po limitu, druhy uz ale negativni i po limitu. Jsem ocko, tak jsem to uz pak hodila za hlavu.

nanyh
autor
7. lis 2021

@sudylichozrout Měla jsem to úplně stejně jako ty. Také jsem očkovaná. Měla jsem pouze obavy, brácha je pozitivní (v kontaktu jsme nebyli), ale byla jsem v kontaktu s nevlastní mamkou. Mohla být přenašeč. Malá měla 40tky, nemohla jsem to ani za boha srazit, tak jsme museli navštívit i pohotovost. Díky bohu má jen nějakou virózu bobina, už je dobře 🤗🍀

amainka
6. únor 2022

Ahoj holky, obnovuji téma. Mám příznaky a dnes jsem si dělala antigen. Vyšel negativní, moc jsem ho nezkoumala. Po hodině přijel muž domů, tak mu chci ukázat negativni test a na něm dvě ukázkové čárky, žádný duch. Vím, že se po limitu výsledek nepočítá, ale je možné, že vyleze test až tak moc pozitivni? Nemám s tím vůbec zkušenost, antigen jsem dělala druhý za život 🙂.