Zdravím, bylo mi diagnostikováno lehké OCD a deprese, dostala jsem Asentru a k tomu jako SOS tabletku když bude nejhůř Neurol.
Mým cílem pro tento rok bylo zhubnout a vyrýsovat si moji vysněnou postavu. Dodržuji stravu a dopřávám si pohyb. Zjištění že po antidepresivech se přibírá mě opravdu nepotěšilo.. dočetla jsem se, že slečna brala Asentru a za 4 měsíce přibrala 10kg. Budu moc ráda když mi napíšete vaše zkušenosti s tímto lékem jak co se týče toho přibíráni tak třeba i jestli vám pomohl. Nežádoucí účinky mě celkem děsí. Předem děkuji všem kdo mi poskytnou zpětnou vazbu.
Po Asentře jsem nepřibrala.
Beru ji už 15 let, někdy sertralin a teď během 3 let jsem sundala 30 kg. Takže,když upravíte stravu,přidáte pohyb,tak to jde😉
brala jsem sertralin asi 1,5 roku a nepřibrala jsem. tedy nepřibrala jsem špatně - já byla z depresí spíš nezdravě vyhublá, tak jsem kilo dvě nabrala a bylo to lepší🙂 vrátila jsem se blíže ke své optimální hmotnosti.
Léky společně s psychoterapií mi velmi pomohly.
Já myslím, že je to individuální, brala jsem během života asi čtvery AD, i Asentru a nepřibrala po žádných. Já spíš přibírám, když jsem ve stresu a sním, co vidím, na léky to svádět nemůžu 😉