Dobrý den, máte někdo zkušenost? Moje tchýně má již přes půl roku depresi, antidepresiva ji nezabírají, doktor ji jen stále přidává a efekt žádný. Máte zkušenost s hospitalizaci v léčebně? Může pomoct? Děkuji.
Taky záleží kdo je napsal.... Psychiatr, pediatr? Půl roku je hodně že nezabírají... Léčebná je fajn ale ta poslední možnost pro člověka který tam nechce a nemá už žádnou jinou možnost a neví kudy kam..... A taky záleží na diagnóze a jestli je nebezpečný sobě a nebo okolí.
Ano, s rodinným příslušníkem. Byla hospitalizována normálně v nemocnici na psychiatrickém oddělení a pořád zkoušeli nove kombinace léků, dokud vše nesedlo, a to v kombinaci s psychoterapií. Z oddělení šla jako nový člověk, šťastný a s obrovskou úlevou. Nejednalo se tedy o léčebnu.
Mě zkoušel psychiatr měnit několikrát léky . Nakonec jsem přistoupila na léčebnu . Brala jsem úplně jinou kombinaci a s terapií mi konecne sedly . Domu jsem šla po 6 týdnech a bylo to to nejlepší rozhodnutí co jsem kdy udělala .
@mandala jojo, to zkoušeli, bohužel bez vysledku
@soptik82 Napsal je psychiatr. Nebezpečná ani sobě ani okolo není. Do léčebny nechce, aby my jinou možnost nevidíme, už je to neúnosné...
@veroniqess Děkuji moc, to si právě říkáme, že by k tomu přistupovali komplexně a ne jen cpat léky...
@kajacob Děkuji za zprávu, je skvělé, že vám to pomohlo 👍
A zkoušel ji je změnit ? Někdy fakt trvá, než se najdou správná, která sednou...