Antidepresiva nezabírají. Hospitalizace v léčebně?

18. únor 2022

Dobrý den, máte někdo zkušenost? Moje tchýně má již přes půl roku depresi, antidepresiva ji nezabírají, doktor ji jen stále přidává a efekt žádný. Máte zkušenost s hospitalizaci v léčebně? Může pomoct? Děkuji.

mandala
18. únor 2022

A zkoušel ji je změnit ? Někdy fakt trvá, než se najdou správná, která sednou...

soptik82
18. únor 2022

Taky záleží kdo je napsal.... Psychiatr, pediatr? Půl roku je hodně že nezabírají... Léčebná je fajn ale ta poslední možnost pro člověka který tam nechce a nemá už žádnou jinou možnost a neví kudy kam..... A taky záleží na diagnóze a jestli je nebezpečný sobě a nebo okolí.

veroniqess
18. únor 2022

Ano, s rodinným příslušníkem. Byla hospitalizována normálně v nemocnici na psychiatrickém oddělení a pořád zkoušeli nove kombinace léků, dokud vše nesedlo, a to v kombinaci s psychoterapií. Z oddělení šla jako nový člověk, šťastný a s obrovskou úlevou. Nejednalo se tedy o léčebnu.

kajacob
18. únor 2022

Mě zkoušel psychiatr měnit několikrát léky . Nakonec jsem přistoupila na léčebnu . Brala jsem úplně jinou kombinaci a s terapií mi konecne sedly . Domu jsem šla po 6 týdnech a bylo to to nejlepší rozhodnutí co jsem kdy udělala .

autor
19. únor 2022

@mandala jojo, to zkoušeli, bohužel bez vysledku

autor
19. únor 2022

@soptik82 Napsal je psychiatr. Nebezpečná ani sobě ani okolo není. Do léčebny nechce, aby my jinou možnost nevidíme, už je to neúnosné...

autor
19. únor 2022

@veroniqess Děkuji moc, to si právě říkáme, že by k tomu přistupovali komplexně a ne jen cpat léky...

autor
19. únor 2022

@kajacob Děkuji za zprávu, je skvělé, že vám to pomohlo 👍