Dobry den,chtela jsem se zeptat brala jste nektera AD kdyz jste mela mesicni mimco?Ja mam mesicni mimco a zacly me takove neprijemne veci jako neustaly strach o to mimco a smutek atd.Neco podobneho me potkalo uz jednou u dcery tenkrat 3 roky.Ale v horsim.Dostala jsem AD Asentra 100 a zachvily se vse zklidnilo a bylo dobre.Rok jsem je brala pak vysadila a 8let bylo vse ok.Ted to po porodu zaclo znovu.Tak jsem se radci na zitra objednala k mudr at me ji napise.Nechci aby se to rozjelo.Staci ze uz nemam mleko a jdem na UM.Radci na AD nez nervozni matka.Myslite,ze to rozjel ten porod?Dekuji
Já mám kamarádku s maniodepresivní psychózou, jsme si velmi blízké a brala AD a mnoho léků celé těhotenství i po porodu a má krásnou zdravou holčičku. A pamatuji, že po porodu jí AD navyšovalý kvůli lítání hormonů...držím palce, ať je vám co nejlépe....
Těžko říct, ale těhotenství a porod jsou pro tělo náročné. Na AD není přece nic špatného, pokud jsou problémy takové, že je nutná léčba. Taky beru Asentru a měla jsem i v prvním těhotenství. Přeji, ať je ti brzy lépe.
Určitě, AD na poporodní deprese jsou dobré řešení