Holky jsem si tak na 90% jistá, že mám angínu, ale malej ještě nic nechytl, jen lehkou rýmu. Plně kojím a nechci s tím přestat. Nějaké rady co s tím? Moc děkuju!
Zajdi si k doktorovi, jsou ATB, které můžeš u kojení... zrovna mám angínu a beru ATB a kojím.
@bobik11 Haj uz psaly holky - zajdi si k doktorovi a upozorni jej, ze kojis. Predepise ti leky, ktere kojeni nebudou vadit.
Jen doplneni - ja jsem s takto malym miminkem chodila objednana na konkretni hodinu. Vzdy jsem sestre nahlasila, ze jdu s miminkem a ona mi nasla cas, kdy ocekavali jen preventivky. Aby tam dcerka jeste neco nechytla v cekarne 🙂 Tak doporucuji nejprve zavolat a domluvit se, kdy presne mas dojit.
jak se píše výše jsou prášky i při kojení - někdy to prostě nejde vyléčit doma.
Normálně dál koj - dítě by mělo být chráněné tvým MM, ale když jsem měla chřipku tak mi dětská sestra řekla ať mám roušku?? Měla jsem jí asi 2x za 3 dny > takže prakticky vůbec a malý nic nechytil.
Pokud nám ,,normálního´´ doktora tak tě vezme přednostně - zavolej si 🙂
Tak to moc děkuji 🙂 jsem ráda, že jsou i tyto možnosti. Jen tam mám zítra dr až od 13 hodin, ale to už zvládnu. Díky 🙂
Zajdi si k dr, můžeš kojit, i když budeš brát ATB, zbytečně se netrap. Měla jsem angínu, když měla mladší 3 měsíce, brala jsem penicilin. Ale jsou i další ATB, s kterými kojit můžeš.