Angína potřetí. Někdo stejně? Co dělat?

29. srp 2023

Po třetí během dvou měsíců se mi rozjíždí angina, už nevím co s tím. Členové domácnosti negativní. Měla jsem i pichany penicilin a stejně se to vždy vrátí. Jim zdravě, do toho vitaminy, rostlinný preparaty atd. Vždy po antibiotikach jsem ještě v klidu doma bez fyzické aktivity, prostě nic.. Má někdo zkušenost? Nechci si jít pro třetí antibiotika

kupi
29. srp 2023

U nás vždy zabere Bactoral

jipe
29. srp 2023

streptokill, lichořeřišnice, grepové kapky... poslední zkušenost, angína ustoupila, ale streptokok ve výtěru zůstává, zkusím ho vyhnat bactoralem.

klokanka31
29. srp 2023

Já tohle měla loni, pomohlo mi potírání mandlí francovkou 🙂

drzticka81
29. srp 2023

Letos cerven cervenec 3 anginy - u tretich atb jsem zacala s lecbou po svem: bactoral, caj na krk, kysene zeli, vitamin c, posilujici pripravek ze slezskeho bylinkarstvi (nejake kapky do vody), probiotika, kloktani soli s vodou a kloktani tantum verde........vyter byl negativni

dandaa
29. srp 2023

Orální probiotika a ideálně dát všem v rodině. Doporučuji ještě zazvorove tablety od Kittlu na imunitu.

martt
30. srp 2023

Mne doktor na ORL na opakující angíny a záněty v krku doporučil kloktat 3× denně slivovici. Je to teda hnusný, ale pomohlo mi to.

betelgeuzz
30. srp 2023

Měníš si po nemoci kartáček na zuby? Spoustu lidí to ani nenapadne, ale díky tomu se můžou nemoci vracet.

autor
30. srp 2023

@betelgeuzz ano, vždy

autor
30. srp 2023

@martt to bych asi zvracela 😅

iva_kucerova
30. srp 2023

Měl to tak syn. Měl třikrát po sobě antibiotika a potom dostal měsíční udržovací kůru antibiotik, aby se to nevrátilo. Zatím se to nevrátilo.

lennus
30. srp 2023

Zamysli se nad psychosomatikou a mrkni, co angína znamená, taky se mi jednu dobu vracely záněty v krku a vím, z čeho a kvůli komu, pomoct jsem si musela sama. Ono to lze vyléčit i bez atb, jen je to na déle, já pila konopný čaj, snažím se hodně navýšit C, D, vysadit bílou mouku, cukr a mléčné. Tenkrát jsem se taky už naštvala, že atb ne. Jen u nás se bohužel řeší spìš důsledky než příčina nemocí a taková ta opravdová prevence týkající se stravy atd. Držím palce!

tereza_hru
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
baket
1. říj 2023

U nás na všechny neduhy jedině KOLOIDNÍ STŘÍBRO. Stačí 10ppm. Angína-kloktat 1-3x denne, po 2 dnech byla angína pryč, stříknout do nosu místo kapek ( já použ. lahvičku s rozprašovačem, ale prodávají i v těch nosních lahvičkách ). Urychluje zacelení ran ( po říznutí ). prodávají lékárny, jsou různé ceny, lepší je na netu kouknout kde za kolik. Vypadá to jako reklama, ale já na něj nedám dopustit. Výborné na pleť, i akné, já po umytí vodou přetřu kozm. tamponem a místo krému použ. kokosový nebo lněný olej. Na mne farma a kozmetický průmysl nezbohatne.🙂. Za vyzkoušení nikdo nic nedá a i když nepomůže, určitě neuškodí.