Holky ahoooj,
prosímvás... jsem po vytržení moudráku.. 2. den suché lůžko, zánět, příšerná bolest, kterou zmírnily až výplachy a drenování (dva dny po sobě), dnes mi tam dali Alvogyl (mořskou řasu)... Za 5 dnů tam jdu na kontrolu....
Rána je dost hluboká a i když jím jen kaše, mám strach, že tam zůstane jídlo a zase se rozjede zánět. Doktorka řekla: raději nevyplachovat (asi aby se nevyplavila ta řasa).... Ale myslíte, že alespoň ústní vodu nebo šalvějovej čaj si na té ráně můžu podržet? Nebudu klokteat, jen to tam držet, aby se to desinfikovalo.
Mám z toho hrůzu, ta bolest předtím byla opravdu k zešílení.
Nevyplachovat, měla jsem to co vy a ten alvogyl je naprosto skvělý, desinfikuje, nic dalšího nepotřebujete, to jídlo se tam nedostane přes ten alvogyl.
Dobrý den, chtela bych poprosit, kdo ma zkušenost se suchym lůžkem a alvogylem - jak ten alvogyl v rane vypada? Mam ho tam uz 4. den, hodne mi ukevil ale dnes me to zase zacalo pobolivat tak jsem se podivala a vypada to, jakoby to luzko bylo zalite hnisem. Nemuze to byt ten alvogyl? Ze by se ten alvogyl vyplavil je dost nepravdepodobne, mela jsem na tom jeste dren s chlumskeho roztokem ktery jsem si dneska mela vytahnout.
Hlavně to nevyplachujte. Vyplavite si ,,strup,, a začne to znova.