Zdravím lidičky přítelkyni se před měsícem objevili příznaky alergie, kychani, slzení, rýma přidala se vyrážka s vodnatyma pupinkama po 3 týdnech kdy pupínky mytí přibývají nové obvodní lékař diagnostika svrabu nikdo z rodiny nic nemá nemá někdo zkušenosti přidám foto diky
Nedela svrab “cestičky”? Spis než pupinky
Ahojky, má to i na brichu. Pár teček i na chodidle. Ale v noci to moc nesvědí.
A dr diagnostikovala svrab a nic ji na to nedala??? Urco dojit na kozni a dostane takovy krem ze siry. To musi byt pro chudaka hrozne neprijemne.
@plexix11 Myslím, že to svrab není, připomíná mi to spíše lichen planus....určitě zajít na kožní, co nejdříve.
Díky moc za informace, dostala po dvou dnech InfectoScab uvudíme co to udela
@plexix11 tohle je svrab jak vyšitý. I cestičky jsou vidět. On totiž nemusí ze začátku ani svědit. Je fajn , že už ma Infecto, je dobrý a opravdu zabírá. Jen doporučuju minimálně jednou namazat opravdu všude. Jedna aplikace by měla stačit. Pak stačí mazat jen místo kde se udělá případný nový pupinek a jeho okolí. A stávající postižené místo pro sychr. On svrab moc daleko neuleze. Zákožka přežije cca dva dny mimo tělo, určitě matrace,peřina,polštář a vše v čem byla dát na aspoň tři dny ven,nejlépe na sluníčko. Pozor na boty, ty taky. A svrab se nejlépe přenáší kůže na kůži ....takže pro sychr se namazat taky. 😉
@klpoiu teda. Obdiv! Já si pamatuju ty obrázky v učebnici na základce a tam to vypadalo opravdu děsivě, takže mi svrab přišel jako blbost.🤔ale jsem jen laik!:D
@pampeliska1313 to jsou asi už velmi těžké případy. Měli jsme bohužel svrab asi před dvěma lety doma. Tak to, bohužel, mám nakoukano. 🙄 Kamarádka si dotáhla svrab z dovolené. Takovej pěknej suvenýr a zadarmo, no neber to😂
@klpoiu takhle měla doma teta štěnice 🫣 její dcera měla výměnný pobyt se sborem kde zpívala, přijeli k nim holciny z ciziny a nakonec musela spálit gauč atd, neslo se toho zbavit 🙃
Tak pupínky se po infectuscabu vytratili, coz kožní řekla že pupínky po srvabu zůstavají i mesíc. Navíc ty pupínky měla vodnaté, s vodickou udajně je malá pravděpodobnost že po svrabu pupínky s vodickou jsou, vsechno náas ale svedí bud reakce po infectoscabu, nebo rádí asi psichyka
Má to jen na rukách, nikde jinde?? Svědí to?? Hlavně v noci, když se zahřeje pod peřinou?