Dobrý den mohl by mě někdo poradit něco účinného při alergii na kočku? Stále mě svědí ruce, nohy a mám rýmu. Protože jsem vic jak měsíc na antihismatikach
tak mě brali krev, aby zjistili jestlu tu alergii vůbec mám Už jsem zoufalá v noci nespím jak mě vsechno svědí.
Mě stačilo vystěhovat kočku z prostor, kde spíme. Od té doby je to ok. Když se s ní víc mazlím, umeju si pak obličej a ruce.
Pokud ji mate doma , tak se toho nezbavite. To je realita . Bohužel kočičí alergen je jeden z nejagresivnějších vůbec . Ja nemůžu vidět kočku ani na obrázku . Můj kluk si kdysi pořídil kočku a ja doufala ze to překonam. No asi 3 x jsem skončila na pohotovosti . Tam mě pan dr vyvedl z omylu ze alergen je primárně je slinách . Takže cokoli kočka olizne včetně sebe tak Vás to bude dráždit . Proberte to se svým alergologem, pokud se kočky nechcete vzdát tak to bude chtít opravdu cílenou léčbu . Ale spis počítejte s tím ze se toho nezbavite . Naopak se můžou dostavit potíže jako ekzem a pod :(
Koupila jsem přípravky do srsti a do vzduchu na Proalergiky. A čističku vzduchu. Léky neberu a spím s ní i v posteli
Tak ono, i kdybys kočku vystěhovala, tak pak ještě dlouho zůstávají v bytě po ní alergeny, takže jiná rada než ji vyhodit ven asi nebude...
Ja zkousela odolavat tak dlouho, dokud me nevezla rychla... musela pryc. To co popisujes mam u psu. Nemuzu s nimi byt dele nez 2h v byte. Pak uz mam velky problemy. Zaclo to z niceho nic...
@makronka222 přesně to jsem zažila . Nejela jsem rychlou ale musela jsem rychle na pohotovost . Takové ty rady ze se člověk musí se zvířetem stýkat aby se tělo obrnělo , ne děkuji už fakt nechci .
@micka1 No ja mam taky na kocku silnou alergii a v byte ji mit nemuzu. Jinak z postele a z obleceni ty alergeny bude tezko dostavat, proto se asi drbes. Mate ji nove? Ja bych ji radsi dala pryc, nez ti promori byt. Zustavaji vsude pak chloupky. Mrkni na proalergiky.cz, je tam jeden pripravek, co se dava do pracky, ale me kdyz se to zhorsilo po porodu, tak jsem mela alergii i na detske oblecky, co jsem dostala od kamaradky po jeji dceri, co mela kocku, musela jsem to vratit, ani opakovane vyprani i v tech antialergickejch prostredcich nepomohlo. Zkus cisticku vzduchu a vysavac lecoaspira. Nejsi tehotna?
@micka1 chvilku ji nehladit, větrat, vysávat. Většina lidí si po nějakém čase zvykne a alergie zmizí 😉