Maminky, mám skoro rocniho chlapečka a poslednich 14 dni akutni boledti beder. Zada mne boleka od porodu, ale porad mi vdichni rikali, ze se telo srovnava i nekolik měsíců. Navstevu doktora jsem odkladala i kvuli malemu, je prdomil, jak rostou zoubky chce byt porad na prsu. Bolesti dosly do stadia, jdy jsem chtela zvracet pri rychlem pohybu kdyz jsem chytsla mslehi, jak se sbazi pohybovat sam. Partner je s nami doma uz 14 dni, nejdrive dovolenou, ted OCR ktera je 9 dni a ja nevidim zadne zlepšení. Jsem v peci praktického a neurologa protoze kojim mam jen ibalgin a narizeny klid. Nikdy jsem nebyvala nemocna a ted jsem paralyzovana trne mi cels noha. Nikde jsem nenasla radu co se da delat kdyz partner spotrebujr vsechnu dovolenou a ocr? jakmi cela oulk
Nijak..jedina sance je ze si vezme pritel neschopenku. Existuje dlouhodobe osetrovne ale to ma jasne dane podminky a musi byt hospitalizace.
Já ze zkušenosti bych rychle žádala o magnetickou rezonanci a pokud je tam vysunutá plotýnka, hned bych se nutila k nějakýmu neurochirurgovi. Já se takhle trápila několik let....pak jsem našla pan doktora Chroboka a jak to bylo najednou rychlý!
Nikdy jsem netusila jak muzou zada bolet. Je mi jadny, ze to chytne i nějakou maminku treba bez partnera, tam teda klobouk dolu, ja se s malym sunula mezi pokoji v kleku po jedne noze nez si vzal partner dovču
@katushenka při první navsteve mne dr. Rucne napravoval, po tydnu kontrola kdy jsem rikala, ze je to horsi. Znovu zkousel rucne a poslal mne na rentgen s tim, ze odjizdi na hory a mam zanest rentgen obvodni a dal resit s ni. Obvodni cekala na odborny popis snímku, takze mne vzala za dalsi 3 dny. Kazda cesta pro mne je strasne bolestivych 100km utrpeni. Vubec nechapu kde se to vzalo a co obnasi opravdova bolest s trnutim nohou. Meli jsme nemocnou tchyni, tak mam jeji berle, s tema je to mnohem lepsi když se jakoby nadnasim
@garalela Bez rentgenu tě napravuje?! To je dost risk... vím o jednom, co takhle vyhodil několika lidem nevratně plotny. Zkus aspoň ty tejpy, v nejhorším ti pomohou. Jinak než poctivým cvičením to nezvládneš. Samozřejmě, můžeš trvat na operaci a oni tě neodmítnou, jsou v tom dobrý prachy. ALe úspěšných je tak 1/3..
@garalela z rentgenu stejně nic nepoznají.....zvlášť, když je útlak nervů.
@garalela nejde mi ns telefonu videt celý text, tak po castech. Nikde jsem nenasla radu jdyz spotrebuney partner celou dovolenou a ocr co se da delat dal. Momentalne mam za sebou uz 14 dni akutnich bolest i kdy s tim vystrelovanim a trnutim do nohy nevydrzim ani sedet pri jidle nebo sedet na wc. Ulevovou polohu ve spanku skoro nemá m, boli vsechny strany plus samozrejme vyhovuji diteti při kojení i přes bolest i