Akné v obličeji

andyskr
24. srp 2018

Ahoj, poslední 2 měsíce se mi zhoršilo akné v obličeji... předtím se mi to nikdy nedělo. Nevíte čím by to mohlo být? V tomhle článku https://www.zivotzeny.cz/zivotni-styl/trapi-vas... píší, že to můžou způsobovat sluneční brýle v tom vedru, které nosím pravidelně v těhlech vedrech... ale to mi přijde trochu jako blbost.. máte nějaké rady? děkuju 🙂

raduushka
24. srp 2018

@andyskr může to být tim horkem co teď je. Více se potis a póry se ucpavaji. Zkus oblicej casteji umývat vodou a klidně i mýdlem, vydesinfikuje, vycisti a prosusi. A kdyztak namazat nemastnym krémem, at zase nejsi vysusena moc.

konik4525
24. srp 2018

@raduushka teda to jsou rady jak z pravěku :( mýdlo a voda ...

eliska123456789
24. srp 2018

Sluníčko, pot, brýle které se neustále někam odkládají, ať na stůl či do kabelky akné způsobovat můžou tak samo dioptricke brýle, je dobre je pravidelně dezinfikovat 🙂 každopádně já mám teď obsypany oblicej krásné.. slunicko, pocení se dela své, kosmetická mi doporučila když nejste namalovana nosit s sebou par tamponku a nějakou čisticí vodu a několikrát denně se otřít. Jinak čistit čistit a čistit..

raduushka
24. srp 2018

@konik4525 hele jsem kosmeticka, ale vim ze tohle je jedine co na akne pomahalo me 🙄 kam se hrabou kremy za X stovek když mi nejvic pomahalo obyčejné mydlo 😂