Hezký večer 🙂 Mám takové trápení už nějaký ten rok s akné na zadku nemůžu se toho vůbec zbavit ..Mohl by mi někdo kdo s tím taky prošel poradit co na to ? Strašně se za to stydím :(
Jsem v tom s vámi.. někde jsem četla, že je to jako s obličejem. Pomáhá kys. Hyalur. Normálně omýt čisticím gelem, tamponek s tonikem a nějakej krém.. pomáhá to, ne že ne.. někdy nemám skoro nic, ale já jsem strasnej hnipal 🤦🤦 jak si lehnu do postele, ruka pod gatě a škrábu a škrábu.. jak tam mam malinkej stroupek, já ho totálně rozdrasam a jedu dál a dál až mám zadek samou krev.. muj drahý mi za to nadává, ale nemůžu si pomoct.. asi nějaká obsese. Zkuste tu kyselinu..a prostě jako s obličejem no
Jo a peeling jednou za čas, pak namazat..taky dobrý, zadek je pak jako dětská prdizna
Do stravy přidat zinek, vit. E, vit. A, nejíst dráždivé potraviny jako ostré, kakao, čokoládu..
Tak dokud jsem byla tehotna, mohla jsem davat svecenou vodu a zadek tragicky, a to jsem se o nej starala jak o ksicht🤣 nic drazdiveho, zadna hnus chemie, praci gel pto mimina atd...jen jsem porodila a uz v porodce se zacal hojit a nove akne se nedelalo, proste hormony a nepomohlo nic...ale i mimo tehu se staci projet na kole a zadek se osype
mně to leta dělaly černé bavlněné kalhotky...
Uz jsem vlakno zakladala, ale nikdo se neozval...mam tez, nijak hrozne, ale v tehu me bolel cely zadek a bylo to opravdu priserne, nepomohlo nic, hned po porodu se zacal hojit...trosku pomahaji kyseliny AHA, BHA, kazdy vecer mazu, obcas jsem cely zadek namazala gelem primo na akne, to se to vzdycky trosku zklidnilo, nosim jen bavlnu, nic na telo, v lete hodne sukne, saty, ale zadek nikdy cisty nemam