Abdominoplastika v roce 2015, máte informace, rady?

leentilkaa
20. říj 2015

Nenašla jsem žádnou aktuální diskuzi na téma abdominoplastiky,čeká mě za měsíc tak bych ráda informace od holek co jí podstoupily a nějaké rady,co je dobré si před operací pořídit,co sebou do nemocnice a klidně i informace jak ste spokojené a kdy ste se byli schopné hýbat atd 🙂 popřípadě někdo koho též čeká v blízké době ?

sweet81
20. říj 2015

Přidej se do skupiny https://www.modrykonik.cz/group/2441/
Jsou tam holky co byli na abdominoplastice, tak určitě poradí.

leentilkaa
autor
20. říj 2015

Koukam ze tam spis frci prsa a na abdominoplastiku moc lidi neodpovida,tak snad nekdo napise tady

libara
20. říj 2015

Jsem po už 6 let....klidně písnete co chcete vědět 🙂

ivanky
21. říj 2015

Ahoj!Taky bych chtěla jít na abdominoplastiku.Ke komu musím zajít jako první?Dá se to i přes pojíštovnu nebo se to platí celé.

libara
21. říj 2015

@ivanky pokud jsou zdravotní důvody platí pojišťovna. Pokud ne hradíte vy.

leentilkaa
autor
21. říj 2015

@ivanky presne tak zalezi z jakeho to je duvodu,jestli z estetickejo tak se objednat na plastickou kliniku a pokud zdravotno tak bud obvodak a ten posle dal nebo primo si najit chirurga co ma smlouvu s pojistovnou

libara
22. říj 2015

@ivanky když vám uznají zdravotní důvody...velký rozestup svalů, kýla a další...pořádně se vyptejte jak vám budou zákrok dělat. Má kamarádka byla taky ze zdravotních důvodů.....dělali ji to v naší nemocnici na chirurgii a jizvu má kolmo 30 cm dlouhou. Je to horší než to bylo. Držím palce. Jinak jsem po operaci znovu otěhotněla....znovu byl císař a bohu dík nemám ani strii a ani převis. 🙂 HURÁ

leentilkaa
autor
22. říj 2015

@libara taky sem na ty placene pojistovnou neslysela dobre veci :( chirurgove to nedelaj jako na plastice,je jim jedno jak to bude vypadat,coz je teda hrozny

libara
22. říj 2015

@leentilkaa tady vážně platí.......za krásu se platí 🙂 .

leentilkaa
autor
22. říj 2015

Ja tedy jdu na plastiku ze zdravotniho duvodu,ale jdu k plastickemu chirurgovi,tak doufam ze to neodflakne.

ivanky
22. říj 2015

tak asi jako první mám jít k obvodákovi že.A poradit se?No asi mám rozestup svalů protože když cvičím dělá se mě v prostřed břicha taková špička jako když mě má vylést vetřelec🙂

ivanky
22. říj 2015

a ještě teda mám velký převis ten
mě teda štve úplně nejvíc 😠

jirule33
22. říj 2015

Ahoj, plastika mě čeká pravděpodobně za 14dní, pravděpodobně proto, že jsem žádala o odložení na leden ale nevím jestli mi vyhoví....já jdu teda na soukromou kliniku.A také jako ty, jsem žádné aktuální diskuze nenašla.Mě třeba místo šití nabízejí tkáňové lepidlo lepidlo Artiss, zajímalo by mě jestli jej někdo měl místo šití?

libara
22. říj 2015

@ivanky všechno závisí na posouzení lékařem. Ja tenkrát spoustu informací našla na omlazeni.cz....teď je to tuším omlazko. Já byla před 6 lety. Bohužel jsem nesnesla vstřebávácí stehy a jizva se rozjela a hnisala. Hojení cca 5 měsíců a za rok na opravu. Potom už všechno OK. Ještě se holky vyptejte kdo hradí případnou opravu. Někde znovu platíte!!!!!!!.. Jinak kdo byl na císaři tak ho bolest nezaskočí...a hlavně tady dostanete léky na bolest 🙂 Do nemocnice pribalte vysoké kalhotky....nízké ne tlačí na jizvu.

leentilkaa
autor
22. říj 2015

@jirule33 tak o tom sem nikde necetla o lepidle,asi nejaka novinka a urcite ti vyhovi.Ja termin nemuzu posunout bych se pak nedokopala:D sem rada ze nemusim dlouho cekat

leentilkaa
autor
22. říj 2015

@ivanky ja byla prvni u obvodaka a ten te pak nasmeruje,me rekl ze si sama musim nekoho najit kdo ma smlouvu s pojistovnou,jinak ja nemam previs skoro zadnej,a ani nejak extra velke bricho,presto mam rozestup a kylu

dominka17
2. lis 2015

Já se chystám na kliniku jednodenní chirurgie do Prahy k prof. Winklerovi, bude mi to dělat laparoskopicky, mám doporučení od jiného plast.chirurga, rozestup 4cm a slabou kýlu..snad to půjde přes pojišťovnu..

leentilkaa
autor
2. lis 2015

@dominka17 Tak tim se resi jen ten rozestup svalů,jinak kuzi vam nevezmou nic vlastně navic.Tak to urcite pres pojistovnu pujde kdyz vam to doktor napise,jinak financne je tahle operace i levnejsi nez klasicka abdominoplastika

dominka17
3. lis 2015

@leentilkaa To jsem se právě chtěla zeptat, jestli s tím břichem něco udělají, protože je velké ☹ Ale bylo mi řečeno, že laparoskopicky je to to nejlepší, nedoporučoval mi klasickou abdominoplastiku..No tak s tím bříškem pak budu muset něco udělat sama 😒

ivanky
5. lis 2015

@dominka17 s převisem ale sama asi nic nenaděláte ☹

leentilkaa
autor
5. lis 2015

Tak dnes jsem byla na prvnich predoperacnich a zatim vse oka,ale mam rymu a zatim spatne vysledky na endokrinologii za dva tydny jdu znova na odber a doufam ze po zvyseni leku se mi to spravilo,protoze po me doktorka chtela abych operaci odlozila:/

ivanky
15. pro 2015

Tak jsem objednaná na operaci sice až v březnu,ale už se těším.Mám kýlu a rozestup svalu po celé délce.Mám ještě i čas zhubnout aby byl výsledek ještě lepší🙂

dominka17
15. pro 2015

Já jsem objednaná začátkem února, dají mi tam síťku a svaly sešijou (laparoskopicky)..Prý to ale hodně bolí první 2 týdny, než se svaly srostou..Tak se toho docela obávám:(

leentilkaa
autor
15. pro 2015

Ja uz to mam za sebou 🙂

leentilkaa
autor
15. pro 2015

@dominka17 me to bolelo hodne prvni dny,a clovek musi hodne odpocivat a opravdu nic nedelat,ja po dvou tydnech delala a ted me to boli zase :/

terinda
15. pro 2015

@dominka17
@ivanky
můžu se zeptat, kam se na to chystáte?

leentilkaa
autor
15. pro 2015

Ja byla v Praze v nomocnici Motole maji tam primo plastickou chirurgii

terinda
15. pro 2015

Jj, to vím, z diskuse na E-M 😉

Já bych asi potřebovala přímo lipoabdominoplastiku, a ta je placená.
Ale zaráží mě, že na těch klinikách po lipoabd. pouští hrozně brzo domů, ještě s drenama.
Takže je asi lepší nemocnice a domů po drenech 😅

leentilkaa
autor
15. pro 2015

@terinda v nemocnici ale nedelaj lipo,a na klinice si muzete zaplatit noc navic je to kolem 3000

terinda
15. pro 2015

@leentilkaa jj to vím, takže to spojit nejde, když bych byla v nemocnici a platit cca 40-45 za operaci a pak ještě 3 za každou noc, to by se mi fakt nechtělo 😅