53. den cyklu. Měl někdo podobně?

nikous1995
20. srp 2022

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda tu je někdo, kdo měl stejný/podobny případ. Po vysazení antikoncepce cca 7 let nazpět mám nepravidelný cyklus, začala jsem toto řešit před 4 lety, kdy mi doktorka řekla, že nemám ovulaci, po 3 letech docházeni pravidelně na kontroly a cpani různých prášku mi doktorka oznámila ovulaci, nesnažili jsme se s přítelem za každou cenu, jen kdyby to přišlo, tak bychom byli rádi, ale posledních 5 měsíců mám velmi zvláštní cykly 36, 35, 31, 32, 43 a dnes jsem 53 DC, testy jsou negativní, příznaky žádné nepocituji, jen mě poboliva v podbřišku, a občas mám zaludek na vodě, ale to je tím, že špatně jim. K doktorce jsem objednaná na úterý, nevíte co by mohlo být takové zpoždění? Děkuji za případné odpovědi 🙂

lencaa11
20. srp 2022

@nikous1995 co nějaké vytaminy ,čaj kontryhel na srovnání cyklu hormonální profil si nechat udělat já mela trochu rouhazenou Ms a po 6 měsících se mi to po caji srovnalo ...

gbp
20. srp 2022

@nikous1995 me pomohl kontryhel. nemela sem ms trictvrte roku vubec a pak takhle ruzne/dlouhe cykly. kazdemu ale pomaha neco jineho. jeste muzu doporucit inofolic, nebo neco s inositolem 👍

bertik20
20. srp 2022

Já po HA cykly i 60 dní, ovulace vynechávala, nepomohlo nic až po porodu dvojčat (z ivf) cykly max.34 dnů. Zkusila bych kapky Gynex, cyklus by ti měly vrátit do normálu a pomoci k miminku.

nikous1995
autor
21. srp 2022

@lencaa11 děkuji, čaj jsem nezkoušela, vitamíny beru různý drmek, kyselinu listovou, inofolic. Hormonalni profil mi doktorka dělala už 3x právě. Četla jsem si o tom čaji, tak ho zkusím. 🙂

nikous1995
autor
21. srp 2022

@gbp děkuji za odpověď, kouk, že čaj asi opravdu pomůže, tak vyzkouším. Kdo nezkusil, neví, 😉 dekuji

nikous1995
autor
21. srp 2022

@bertik20 děkuji za odpověď, v úterý proberu s doktorkou, ale ty kapky Gynex se mi líbí, pomohli by mi i stemi nevolnostmi. 😉🙂Dekuji