5 týdnů na nemocenské a stále se necitím líp. Co dál?

kaduska295
19. říj 2024

Zdravím vsechny ,
Mam dotaz . 18.9. mi zacalo byt spatne . Vypadalo to jako klasicke nachlazení . Urputna bolest v krku ,ryma , dávivý kasel. Sla jsem k doktorce , za par minut byla hotova,koukla do krku,poslechla si me , udelala test na covid a sup antibiotika .Dava mi je pokazde.V roce 2012 mi je davala co kazdy druhy , treti tyden . Mela jsem opakovane anginy az jsem to nevydrzela a sla do nemocnice a tam mi rekli ,ze mandle musi okamzite ven , jak byly plne hnisu. Od te doby u me leceni klasickych nemoci trva dele. Vsechni mi leze na prudusky ,bez hlasu jsem temer kazdy mesic. Nicmene ted jsem antibiotika nebrala ,vyzvedla jsem si je a byla doma o paralenu , stop tussinu a ruznych pastilkach na krk. Nemoc ustoupila cca po tydnu a najednou se mi objevil neskutečný opar na rtu ,ale takovy ,ze mi ret prepadaval pres bradu a opet jsem se necitila ok . Sla jsem na orl , kde udelali stěry z krku , rentgen plic a vse byll ciste , takze adios. Par dnu po oparu nastoupila opet ukrutna bolest v krku, ryma a zase od znova.To uz jsem byla 2 tydny doma, tak me tedy doktroka poslala na testy cerneho kasle a plicni chlamydie..plicni chlamidie a dalsi zanet vysel pozitivni. Dostala jsem antibiotika Doxybene 200mg . Brala poctive 14 dnu . Ale stale je mi zle. Opet me boli v krku, mam otekle uzliny. Kaslu tmave hleny .pry je vse jak ma byt. Dalsi testy nejsou treba a proste se mi to jen blbe seslo . Jsem uz zoufala, unavena , vycerpana. Mate nekdo zkusenost co delat dal? na koho se treba obratit ? Dekuji

vlasta1981
19. říj 2024

@kaduska295 mne pomohlo vysoké dávky céčka..1000 denně. Kupovala jsem si v rozpustných tabletách . A homeopatie. Antibiotika ti zničili tvou vlastní imunitu . Já je už 8 let nemusela vzít a to chytnu kde co

squezy
20. říj 2024

@kaduska295 beres s atb probiotika? Okamžitě s tím začni. Zajdi do lekarny,to cecko je taky super. Opravdu odpocivej,idealne pestra strava,dodrzuj pitný režim. Každé atb s člověkem různě zamava, byť rozhodně nejsem jejich odpurce. Chce to odpocivat,jinak to hned chytneš znova.

sorboni30
20. říj 2024

@kaduska295 tchýně se takto léčila mesic a až po měsíci ji bylo líp.. jak píšou nahoře holky. Zvýšený vitamin c a hlavně vždy k antibiotikum probiotika. Antibiotika úplně vymlátí imunitu..
Jinak co se týká toho oparu, v těle jsi měla, máš virus Herpes symplex. (Každý ho má v těle, ale u každého se aktivuje jinak) Měla jsi dostat Antivirotika. Někomu sedne Herpes do oparu, někomu na nervové orgány. U mě byl bohužel druhý případ a já kvůli neléčení ochrnula..prostě jsem odpadla a byla pár měsíců ležák. Učili mě chodit. Já jsem ale případ, který nemá imunitu po transplantaci jater kdy musím užívat léky na popření imunity.. takže ten Herpes se mnou takto zamává pokaždé. Vratil se i v podobě neštovic kdy jsem musela být na kapackach v nemocnici. Tento virus aktivuje hlavně stres..
Každopádně pokud máš za sebou rentgen plic, ATB a výsledky už jsou ciste, musíš doplnit do těla vitamíny aby se tělo začalo dávat dohromady..