Dobrý den,jsem pět měsíců po porodu,byl mi píchnut epidurál.Nevím jestli to s tím souvisí ale od té doby mě pořád bolí u spánků,točí se mi hlava a hodně mě trápí dolní polovina zad.Nemůžu někdy ani zvednout malou z postýlky,bolest mi jde až do nohy.Je to pro mě utrpení.Je to tolik měsíců po porodu normální?
Mně píchli epidurál když jsem rodila a píchli mi ho špatně. Trpěla jsem pulzujícími bolestmi hlavy, "hučelo" mi v ní, nemohla jsem se vůbec narovnat a bolely mě záda. Dvakrát mi píchali krevní zátku do zad a doporučovali mi pít kávu či kolu, abych dostala do sebe kofein, protože ten rozproudí mozkomíšní mok. Jdi k doktorovi a uvidíš, tady Ti nikdo žádnou přesnou diagnózu stanovit nemůže a tím pádem ani nepomůže...
Nebo zkusit léčitele. Kamošky dával po porodu "dohromady" jeden v Brně, je to zároveň masér. Nevím odkud jste. Ale chce to někoho na doporučení, kdo opravdu umí 😉 Pokud bude zájem, napíšu do IP kontakt 🙂
Moje svagrova mela epidural, doktor nepockal nez ji zabere a hned ji pichnul dvojitou davku. Jeste 3 mesice po porodu ji neskutecne boleli zada, takze si myslim, ze to muze byt od toho, ale jak pisou holky, radsi navstiv doktora.
Mám úplně to samééé,spinal jsem měla taky,navíc se mi i špatně našlapuje na nohu...No jsem jak po válce a to jsem skoro 3 měsíce od CS.Jinak hlava mě bolí denně o zádech nemluvě 😒
@handula83 první, co mě napadlo, když jsem zahlédla téma, bylo, jestli jsi neměla epi... podle mě to s tím souvisí, ale těžko ti nědo dá diagnozu po netu. Určitě bych nečekala a vyrazila k lékaři. Normální to není.