4 měsíce bez MS - veškerá vyšetření ok. Máte zkušenost?

mikosa
12. čer 2024

Zdravím..z ničeho nic mi vynechala ms už čtvrtá..byla sem na spoustě vyšetření..poboliva břicho i žaludek..ale zatím vše negativní..čeká mě ct břicha a pánve plus plic..a další kontrola na gynde..životní styl mám v podstatě stejný..stres jako každý se třemi dětmi..mívám návaly horká a zimy..bolesti hlavy..mě už napadá jen menopauza..ale věkově mi to nesedí..8.6.jsem oslavila 34..začínám být bezradna..máte někdo zkušenost?

lencaa11
12. čer 2024

@mikosa může to bejt před/ memopauza nebo hormony možná Syndrom polycystických vaječníku (PCOS,možná endometrioza ...
Vyzkoušela bych magnezium 2 za den + Drmek 2 krát za den a železo

mikosa
autor
12. čer 2024

@lencaa11 no že začátku sem byla na gynde, ultrazvuk a odběry..v pořádku..sono..v pořádku..gastroskopii..v pořádku..další odběry v pořádku..to by přece něco našli ne?

87pavlina
20. čer 2024

A nezměnila jste antikoncepci? Já mám něco podobného. Měla jsem antikoncepci při kojení. Pak mi ji doktorka vyměnila za klasickou, když jsem přestala kojit, no a teď jedu už 5. platíčko a menstruace v těch 4 placebo práškách nepřichází už 4. měsíc po sobě. Doktorka říkala, že to nevadí, ale taky mi to přijde divný.