4 dny pred MS

21. bře 2024

Ahojky holky,
mám 4 dny do MS a dneska ráno mě strašně bolí prsa..Miluji každý ráno kafe a dnes jsem se napila a ani nedopila, myslela jsem si ,že se pozvracim 🤔 Může se jednat o počáteční příznaky těhotenství? Nebo PMS? Bylo by na test brzo? 🙂 Nikdy se me tohle nestalo,tak přemýšlím co se deje 😉

lencaa11
21. bře 2024

Může to bejt obojí test můžete vyzkoušet když by to bylo od těhotenství tak test vám ukáže 👻 / nebo čárku příznaky vyvoláva HCG

reeeza
21. bře 2024

Pokud jsou těhu příznaky tak už je zvýšené hcg a měl by to už zachytit tt jak píše @lencaa11

mysh_me
21. bře 2024

Chce to zkusit test 😉 pokud by priznaky byly od tehotenstvi, tak uz by ho test ukazal. Nemozne to neni, zalezi kdy byla ovulace. Pokud vyjde test negativni, tak to bude necim jinym 🙂 taky mi v tehotenstvi prestalo chutnat kafe, zkusila bych 🤞🍀

autor
22. bře 2024

Test negativní.. tak nevím 😄🤷‍♀️ může být brzo? Není tam ani náznak ducha ...

lencaa11
22. bře 2024

Pokud je test negativní ani 👻 tak příznaky nejsou od těhotenství to právě dělá HCG v těle může to bejt jen PMS nebo něco jiného

autor
22. bře 2024

🤷‍♀️

lencaa11
22. bře 2024

Nic tam zatím není vyzkoušela bych zítra třeba test prekvapi ☘️☘️

rosalindamelinda
22. bře 2024

Sněhobílý TT 😒 Nedopití ranní kávy a pouhý pocit na zvracení opravdu nejsou příznakem těhotenství... Ranní nevolnosti, kdy žena skutečně zvrací se objevují později 😎 Pravděpodobně se blíží MS a objeví se další příznaky pms...

autor
23. bře 2024

Pidi duch? 👀

lencaa11
23. bře 2024

Mě to přijde stejne jako test předtím asi bych počkala na datum Ms