Ahojky holky,
mám 4 dny do MS a dneska ráno mě strašně bolí prsa..Miluji každý ráno kafe a dnes jsem se napila a ani nedopila, myslela jsem si ,že se pozvracim 🤔 Může se jednat o počáteční příznaky těhotenství? Nebo PMS? Bylo by na test brzo? 🙂 Nikdy se me tohle nestalo,tak přemýšlím co se deje 😉
Chce to zkusit test 😉 pokud by priznaky byly od tehotenstvi, tak uz by ho test ukazal. Nemozne to neni, zalezi kdy byla ovulace. Pokud vyjde test negativni, tak to bude necim jinym 🙂 taky mi v tehotenstvi prestalo chutnat kafe, zkusila bych 🤞🍀
Test negativní.. tak nevím 😄🤷♀️ může být brzo? Není tam ani náznak ducha ...
Pokud je test negativní ani 👻 tak příznaky nejsou od těhotenství to právě dělá HCG v těle může to bejt jen PMS nebo něco jiného
Nic tam zatím není vyzkoušela bych zítra třeba test prekvapi ☘️☘️
Sněhobílý TT 😒 Nedopití ranní kávy a pouhý pocit na zvracení opravdu nejsou příznakem těhotenství... Ranní nevolnosti, kdy žena skutečně zvrací se objevují později 😎 Pravděpodobně se blíží MS a objeví se další příznaky pms...
Mě to přijde stejne jako test předtím asi bych počkala na datum Ms
Může to bejt obojí test můžete vyzkoušet když by to bylo od těhotenství tak test vám ukáže 👻 / nebo čárku příznaky vyvoláva HCG