2krát ATB a nezabrala. Proč?

suetpag
18. lis 2024

Ahoj holky. Brala sem 3 dny antibiotika. Pak 7 dni antibiotika na zanet mocaku
Ale nepomohlo to !! Boli to a pali,svedi furt.. je to hrozne... zitra jdu na mč kontrolni ale proc ty antib.nezabraly? ☹
Jo a jeste mam noveho partnera a spali jsme spolu bez ochrany pred tim nez me chytl mocak... opravdu co sem komu udelala ☹((( co mi tentokrat da doktorka za lecbu??

felis
18. lis 2024

@suetpag ahoj, dělala Ti kultivaci moci? Aby viděla, co by jim tam na sklicku vyrostlo... Je to opravdu močák? Někdy může takhle pálit a svedit frnda, když je mykoza. Je to fakt hodně podobne. Řekni si o recept na Macmiror, který by mikroflóru ve frnde mel vrátit do normálu a muzes ho brat uz soubezne s ATB. Co si budeme. Atb rozhodí snad úplně vše... a jak mi jednou rekl doktor v IKEMu "je to vlastně skoro jedna sliznice" 😆

martt
18. lis 2024

@suetpag Zkus navštívit urologa. Mně léčily přes měsíc na zánět močových cest , kdy se to po různých ATB nelepšilo a na urologii z rozboru moči zjistily bajterii mykoplasmy takže, mi nasadily cílená ATB a ty zabrali.

suetpag
autor
18. lis 2024

@felis noo meli jsme anal s pritelem a pak ho dal zper do pipky :( tak jesli tady neni problem

alice180
19. lis 2024

@suetpag no tak vzhledem k tomu, že v konečníku je dost bakterií a soupe se to sem tam, tam sem. Tak bych skočila i na gyndu.