Ahoj holky, první dávka byla úplně bez problému, ale už od včera jsem cítila, že něco bude špatně, pichla mi to prý do nervu, tak se omluvila, že mě to tolik bolelo, chvilku motanice, pak dobrý. Od noci hruza, vůbec jsem nespala jak mi bylo zle, ráno jsem to obulela, bolí mě vše; motá se mi hlava, mamka říkala, ať kdyžtak prijedu a postará se o dceru, já jsem na ni sama, nakonec jsem nejela a udělalo se mi relativně dobře. S malou jsem šla k MUDr a na nakup, no teď jsem přišla a je mi zle, bolí mě klouby, no proste jako bych měla silnou chřipku, paralen jsem si dala ráno asi v 9. Poradíte kdy se vám udělalo dobře a co mám zkusit, aby mi bylo dobře? Musim fungovat, musim proste..
děkuji
U mě a všem od nás z rodiny bylo zle jen druhý den po očkování. Pak už to bylo dobrý a já dokonce byla další den jako znovuzrozená a plná energie
Když mamka nabízí pomoc a tobě je evidentně špatně, tak si pomoc nechej. Ať je brzo zase dobre🍀
Nech si pomoct a odpočin si. Tchánovi bylo po druhé taky blbě, manželovi taky, chtělo to ležet, a brzy to přešlo. Byla to záležitost pár hodin, max jednoho dne.
Mamka nemůže přijet, max já za ní, což je cesta tak hodinu.. a ještě taxikem.. autem bych to nedala.. takže proto to je horší toto😔 ale vzala jsem si ještě paralen a odpocivam.. mala má 13 měsíců, takže pohádky ještě ne😔
Prostě lež co to jde, žádné cíle, nikam nechodit, nic netahat, nevarit. Paralenama úplně šetřit nemusíš, s kojením vůbec nevadí, pokud nekojis, můžeš v klidu kombinovat s nurofenem, acylpirinem. Pohádky typu Krtek, písničky můžeš naordinovat už v tomto věku, když je nejhůř, každých pár minut dobrých. Dcerku prostě výjimečně odbuď, slenicka, nekoupat, zbytečně neprevlikat, nevenčit. Však jí to za dva dny vynahradis.
A zkus na příště vymyslet nějaký záložní plán, může se ti přihodit kdykoliv cokoliv, můžeš být v nemocnici, fakt nepoužitelná, věci se dějou, tak ať má dceru kdo pohlídat (třeba placené hlídání, když nemáš nikoho blízkého).
Me po prvni taky dobry a po druhy zimnice, teplota, unava... trvalo to jenom 1-2 dny a pak dobry, to das 🙂 zitra bude urco lepe
Holky dekuji❤️
Mamka by za tebou přijet nemohla? Kolik je dceři? Nemohla bys ji pustit pohádku v tv, aby si přežila den? Přejde to za pár hodin. Já jsem aspoň pochopila, jak se můžou děti po očkování cítit 🙁