Dobrý den včera mi přišel dopis od úřadu o schválení rodičovskeho příspěvků za jak dlouho vám přišela složenka děkuji za odpověď.
@nat já tam minulý týden volala a řekli mi že je to odeslané právě, a zatím složenka nikde, jinak děkuji pěkně.
@martickajirka jakože řekla bych že rodicaky se vyplácí spíš v první polovině měsíce ... Teď bych asi nečekala že přijde
@martickajirka tak standartne co vim od tety ktera vyrizuje RP je dodnai slizenky 7-10 takze bych jeste vyckala ,
@agneska7 urad prace ma vetsinou 3-4 vyplatni terminy takze muze RP prijit kdykoliv
Já porodila 14. Zažádat jsem byla 17 . A první rodičak přišel až další měsíc 8. ,,, Tak asi tak k mojí zkušenosti ...... Teď na konci měsíce typuji že z 90 % se tím nikdo zaobírat nebude a přijde to klasický začátkem měsíce kdy budou odesílat rodičaky...... Rodičak se bere zpětně
Pokud bych nemela info primo z UP od vedouci urcite bych to tu zde nepsala ale pokud jde o pani musi si sama peoste dojit nebo sama zajimat na UP
Já čekám už měsíc a půl. Na PÚ mi řekli, že žádost nemají (posílána datovkou), nadřízený ÚP zase řekl, že se k tomu ještě nedostali..tak hlavně, že občan má na všechno pevně dané lhůty..
Já mám zazadáno od konce srpna na příspěvek od října a ještě nemám ani vyrozumění. Ale protože je to poslední papir pro žádost o hypotéku, půjdu je tam osobně popohnat na úřad. Ty už papír aspoň máš, příspěvek chodí na začátku měsíce.
@nat ještě takový menčí dotaz když mi ho schválily od 29.6, to dostanu za tři měsíce nebo.
@martickajirka a ty jsi šla žadat tak pozdě ? Kdy se ti narodilo mimčo ? Brala jsi mateřskou ?
Jo už to vidím malá má 3 měsíce a ty jsi brala mateřskou nebo jsi šla zažádat o rodičak tak pozdě ?
@agneska7 jj malá dostala zánět středního ucha nechtěla jsem sní chodit po úřadech, nene nebrala nic, a malá se narodila 29.6 právě
@martickajirka doplati ti za ty mesice zpetne
@nat takže i za ten červen
@martickajirka ano to by se melo stihnout
@nat aha jsem stoho docela zmatená, tak se omlouvám takže mi vyplatí za červen a červenec a srpen a září 😂
@martickajirka vyplati ti za 3 m a za zari dostanes az v rijnu RP se vyplaci zpetne 🙂
@agneska7 včera dorazila složenka za tři měsíce spětne jinak děkuji.
@martickajirka tak to je super , v našem městě nechají lidí hladovět úplně v pohodě 😆
@martickajirka kazda cast Republiky to ma jinak musite se zeptat primo na Vasem uradu prace kam spadate