Holky, k 31.10. mi skončil rodičovský příspěvek. Dnes jsem očekávala, že mi přijde poslední dávka za říjen, ale nepřišla. Ani mi nedorazil žádný papír s oznámení , že mi R. příspěvek vlastně už končí. Ale myslela jsme si že za říjen ještě příspěvek dostanu 🤔 v příspěvku za zari, který mi přišel, jsem dostala o 17kc víc. Znamená to, že to v říjnu poslali dohromady? Čili teď už opravdu nic nepřijde? Zavolám si na ÚP, ale chtěla jsme se zeptat ještě tu jestli nevíte
Ano,jinak by ti stejně přišlo jen 17 Kč, tak to spojili.
Jojo když ti přijde víc, tak to spojili. Ono to dělají skoro vždy, když ten poslední měsíc vychází menší částka, tak to pošlou najednou s tím předchozím a konec. Akorát si zavolej na zdravotní pojišťovnu, jestli ti za říjen už nic nepřijde, tak už si v říjnu neměla placené zdravotní pojištění, pokud už nejsi od října zaměstnaná.
@krisstina93 @bara88 @lencaa11 Ne, že to tak většinou dělají, to je postup, který je stanoven přímo v zákoně. Oni si opravdu nerozhodují, kdy to spojí a kdy ne.
Jo jo, mně včera přišla do datovky zpráva, že mi navýšili ten poslední listopadový.
@bauskka ano, na říjen ti vycházelo těch 17 Kč, ale poslali ti to o měsíc dřív.